НЕ СЪМ УБИЕЦ – Разказът на Борис Еринин осъден за убийството на отец Стефан Камберов!

19 години след жестокото убийство на един свещеник, проговаря един от осъдените определени и като негови убийци. Пред камерата и микрофона на нашия колега Веселин Стаменов, Борис Еринин осъденият за убийството на отец Стефан Камберов в Добринище разказва своята истина.

Близо 19 години от смъртта на затрития в църковните битки Стефан Камберов от Добринище. Отецът беше намерен мъртъв гол и осквернен от привърженици на митрополит Натанаил насред полето край с. Добринище далечната 2002 г. Мъченикът, който погина в църковните борби между двата синода на 21 юли 2002 г., беше обявен за светец, а присъда по обвинение в убийството получиха Малин Сакарев и мирянинът Борис Еринин.

Това долу на снимката е Борис Еринин- един от осъдените за убийството на свещеника посочен за убиец. Днес той реши пред камерата ми да разкаже своята истина. А тя, повярвайте е потресаваща и отваря вратата на много въпроси и още по страшни версии и хипотези. Заедно с колегата ми Димитър Серафимов заснехме кадри и ще направим документален филм по тях. Но новината е, че Борис Еринин се съгласи и ще издадем в книга цялата му житейска история, всички показания и разкази от делото, снимки и пр. Истината за едно такова ужасно убийство трябва да се знае и помни… Повярвайте ми, има защо!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене