Чували ли сте приказката „Мишлето се покри“!? Румен Томов излезе болнични дни преди делото си! ДОКУМЕНТИ

Уважаеми читатели, знаете ли какво точно означава терминът – шинканирам? Отговорът според българския тълковен речник е – звъртам, правя шикани, заплитам, обърквам нарочно, преча, извъртам в съдебен
процес… Ха, сега ни отговорете какво точно прави Румен Томов, след като само няколко дни преди делото му за детрониране от кметския пост той излезе по слешност в болнични?

От какво е болен Румен Томов? От страх че властта му се изплъзва от ръцете и прави и невъзможното да остане в нея колкото си пможе повече? Май, това е отговорът. „Сигурният“, „увереният“, „убеденият“ в своят изборен успхех пишман градоначалник за пореден път показа страх и уплах, като малко мишле – от истината. От реалността.

Господин Томов, нали зад теб има 19 000 избиратели? Нали си сигурен в успеха си при евентуални избори? Ако беше така то още при старта на съдубния процес срещу теб, би си подал оставакат и отвял всички на изборите. Тогава никой под никаква форма няаше да му успори победата. Всичщи щеше да млъкнем гузни. А сега какво прави той. Досущ като рецидивистите съдени от прокуратурата, осъзнава че е виновен и благодарение на адвокатските маймунджилъци на Кривачка шинканира делото, за пореден път ще го отлага… правейки се на болен и криейки се като мишле.

Позор! На тези от Вас, които сега ще ни критикувате, че човека „може и да е болен, може и да се е разболял щото вижда края си“, ще припомним поведението на кмета Томов в дните, когето главният архитект на общината Тинчее беше душа в интернзивното, той кмета бездушно внушаваше, че Тинчев се преструва за да не бъде уволнен.

Види се агонията „Томов“ ще продължи. Кокала така лесно не се дава. Ако имаше институции, то вече щеше да тече медицински одит болен ли е настина Томов или не страхува от неизбежното?

windows 7 pro kaufen

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене