Отбор юнаци и войводата се срещнаха! Депутатът Боцев и доктор Тонгов позират с Володя Стоянов по пътя за Попови ливади!

Легендарният изпълнител на македонски песни Володя Стоянов е редовен гост на град Гоце Делчев. Миналата седмица той и съпругата му гостуват в гада при своя дългогодишен приятел музикантът и композитор Стоян Джамбазов – Джемби.

Записвали нова песен на Войводата. След като приключили ангажиментите си в Гоцето, Володя и съпругата му си тръгват за Петрич през прохода Папаз чаир или Попови ливади, но по пътя спират да се порадват и снимат на преливащият водопад край пътя над село Добротино по пътя за Попови ливади.

Случайно или не на мястото се оказват и народният представител от БСП – Богдан Боцев и един от най – добрите лекари в неврокопско доктор Ангел Тонгов. Двамата видни неврокопчани пътуват за почивните дни към кукортното село Попови ливади да раздпуснат от делничното напрежение. Случайната им среща беше увековечена с приятен фотос, който предизвика истински фурор в социалните мрежи. Трима истински стожери на обществото, хора за пример и добрина се събраха, пишат хораата и им се радват в мрежата.

„Володя нямаше време да ни гостува на Попови ливади но обеща да отдели един ден специално за да се видим и да ни попее от сърце…“ сподели пред Топ Преса, депутатът Боцев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене