С четирима нови играчи ОФК „Беласица“- Петрич започва подготовката за пролетния полусезон

Водосвет за здраве и успехи, отслужен от енорийския свещеник отец Ангел Кочев, постави началото на подготовката на петричани за пролетния полусезон на първенството на Югозападната трета лига.

На стадион „Цар Самуил“ подкрепа за отбора дадоха кметът на общината Димитър Бръчков, председателят на Общински съвет Георги Тренчев, народният представител Георги Динев и цялото футболно ръководство.

Четири са новите имена в състава на мъжкия тим на ОФК „Беласица“ – Стивън Кирилов – крило, Патрик Владимиров – нападател, Кристиян Николов – защитник и Аспарух Смилков – халф.

Пожеланията на официалните лица бяха за здраве и влизане на отбора в професионалния футбол. Беше потвърден ангажиментът за общинската подкрепа и в бъдещ план, защото е оправдано доверието, дадено по-рано. „Започнахме нещо голямо миналата година и всички трябва да се стараем да го завършим успешно. Убедени сме, че ще го направим“, категорични бяха от футболното ръководство. Надеждата е поредният възход на „Беласица“ да съвпадне с 100 – годишнината на отбора, която предстои да се отбележи тази година.

Три контроли предстоят на ОФК „Беласица“. Петричани ще играят с отбора на „Спортист“ – Своге на 20 януари, със „Струмска слава“ – Радомир на 27 януари и с „Пирин“ – Багоевград на 2 февруари.

Високи резултати и в пролетния полусезон,пожелаха сърдечно на момчетата  гости и спонсори ! Всички  обявиха, че са  заедно за връщането  на отбора в професионалния футбол!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене