Кардиологът д-р Д. Станоев напусна ОбС – Сандански, мястото му заема инж. Д. Димитров

Със свое решение Общинската избирателна комисия в Сандански с председател Весела Цомпова прекрати правомощията на д-р Димитър Станоев като съветник в Общинския съвет в Сандански, избран от листата на ПП „Обединени земеделци”. С последващо свое решение с дата 05.01.2021 г. Общинската избирателна комисия връчва мандат на следващия в листата инж. Димитър Димитров. Официално Д. Димитров ще трябва да встъпи в мандат, след като положи клетва на първото редовно заседание на минипарламента в края на месец януари.

За трети път д-р Д. Станоев овакантява мястото си в Общинския съвет и излиза от местната власт. През 2013 г. освободеното от него място бе заето от Валентин Атанасов, а през 2017 г. бе сменен пак от инж. Димитър Димитров.

Молбата си д-р Д. Станоев е подал на 31.12.2020 г. Разгледана е от Общинската избирателна комисия на 05.01.2021 г. и е обявен за съветник инж. Д. Димитров.

В листата на ПП „Обединени земеделци” има още 11 кандидат-съветници.

Усилено се коментира, че инж. Д. Димитров ще е с мандат също за една година, като следващият, който може да го замени, е синът на един от първите ресторантьори Емил Златков – Михаил.

в.Струма

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене