Хороскоп за 5 януари

ОВЕН

Труден е вторник. Доста препятствия има на вашия път, а и неприятни случаи, които говорят за някаква парична измама, свързана с работата ви. Интересна среща очакват някои от вас, вероятно с човек, когото дълго време не сте виждали.

ТЕЛЕЦ

Обикновен ден е вторник, но и за вас няма да премине леко. Най-забележителни са споровете с колеги или приятели по повод пари. Не е изключено да бъдете обвинени в мошеничество. Професионалният ден преминава успешно за повечето от родените под Телец.

БЛИЗНАЦИ

Днес има много пречки пред вас и трудно ще постигате желаните резултати в делата си. Част от причините за тях е у самите вас и поне с тях можете да се преборите. Някои от Близнаци имат реален шанс да постигнат трайни резултати в бизнеса или професията си.

РАК

Мнозина от Рак днес са неузнаваеми за околните поради критичността и фазата на агресия, която ги е завладяла. Но това е време за промени и вторник е денят, в който те започват да действат върху вас. По тази причина мнозина се чувстват психически потиснати.

ЛЪВ

Големи късметлии сте днес, но някои от знака ще проявят смайваща повърхностност и неумение за справяне с делата. В много случаи тя се дължи на потискащите ви проблеми, които за мнозина се изразяват само с една дума – пари. Някои промени, свързани с дома ви, действат твърде отрицателно върху Лъвовете.

ДЕВА

Девите са упорити във вторник и ще действат по служебните неудачи. За съжаление те наистина ще ви спъват, но можете да ги преодолеете. Някои от вас ще бъдат принудени да отложат срещите за деня, които вече са уговорени. Днес мнозина ще се запознаят с нов човек. Не е излишно да проявите повече сдържаност.

ВЕЗНИ

Във вторник придобивките са характерни за Везните, а за някои могат да означават начало на положителни промени във финансите. Обикновено това става едновременно с промени в работата. Трябва да пристъпите съвсем отговорно и да не допускате слабости – особено в държанието си днес.

СКОРПИОН

Някои от Скорпионите са претърпели скоро загуба, други са преминали неприятен период на затруднения и значителна финансова недостатъчност. Вторник е доста изразителен именно от гледна точка на трансформациите, които обръщат нещата. Новото няма да дойде изведнъж, но ако не можете да си помогнете, то поне не си пречете.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците гледат отгоре-отгоре на делата си и ако се окаже, че сте си проиграли шансовете, трябва да се сърдите само на себе си. Можете да избегнете такова неблагоприятно развитие. Облагодетелствани сте в много отношения и трябва малко повече твърдост и последователност.

КОЗИРОГ

Вторник е благодатен за вас и ще се радвате на късмет. За жалост той няма да ви съпътства навсякъде, както стои въпросът с работния ден. Тук сте безупречни и може да се очаква, че ще постигнете придобивки. Необходимо е да съблюдавате известна сдържаност и да не влизате в конфликти с началниците. Няма да успеете да ги убедите в правотата си. Възможни са неприятни последици.

ВОДОЛЕЙ

И Водолеите имат труден вторник. Ще се сблъскате с много пречки, отлагане на неща, които са били сигурни, и ядове. Само работният ден не е заплашен от подобно действие. Той е спорен и успешен и мнозина ще постигнат допълнителни придобивки. Във вторник не липсват и любовни трудности или разминаване на среща. В любовта ще получите толкова, колкото давате.

РИБИ

Днес сте умерени в действията си, може би защото твърде добре преценявате условията, възможностите и редица други фактори. Но в преговори повечето ще бъдат настъпателни и могат да разчитат на успех. Възможно е да поставите ново начало на много добра дейност. В бизнеса се очаква успех, но не може да се говори за нещо трайно. Онези, които пътуват с цел командировка, ще осъществят набелязаните си цели.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене