Без категория

Местния печат

печат

В. „Струма“
Обир за 150 000 лв. в Благоевград, крадци разбиха 2 магазина, през дупка в стената стигнаха до щанд с бижута
Крадци задигнаха 2 кг злато и 14 кг сребро от благоевградски магазин, като пробиха дупка в стената и елиминираха охранителната система. Ударът за 150 000 лв. е направен вчера сутринта на ул. „Пере Тошев“ №15, до моста за пазара в Благоевград.
Апашите първо се вмъкнали в магазина за дрехи , пробили стената и влезли в съседния обект  за хавлии, където е обособен щанд за скъпоценни бижута.

Младоженка вкара в съда кумата си, източила й банковата карта

Младоженка от Дупница прати кумата си на Ива Дункова от Сапарева баня на подсъдимата скамейка заради кражба на пари от банковата й карта. Историята се разплела когато младоженката Валя Кечева установила, че някой тегли пари от картата й в Банка ДСК без нейно знание.

Поредният наемател на прословутия бар „Европа“ хлопна врати, обявяват го за публична продан
И поредният наемател на прословутия някога бар „Европа“ в Благоевград – Георги Пповски, се отказа да го стопанисва и заведението хлопна врати.
Рязко спаднала посещаемост след новогодишните празници и съдебен изпълнител, който влезе да мери квадратурата и да оглежда оборудването, са причина дългогодишният ресторантьор, който има добре разработено заведение край Рилския манастир, да прекрати договора си за наем с благоевградския бизнесмен Димитър Тасев.

Златистият пуснат от затвора в Самораново да се лекува на Черноморието, където синът му държи плаж и заведение
Легендарният дупничанин Злати Златев – Златистия е на свобода. Висаджийският бос за Югозападна България е пуснат от затвора и в момента е в болница във Варна, където живее синът му.
Златистия влезе в Сфийския централен затвор през 2003-а и трябваше да остане там до 2021 г. той бе осъден на 18 години за убийството на братовчед си Любомир Мантарков, когото гръмна насред Дупница на 23 ноември 1997 г. пред очите на десетина полицаи.

В. „Вяра“

Дупничанка с психични проблеми бе настанена за лечение след намесата на полиция, Антоанета се разболяла след раждането на трето дете

Дупничанка с психични проблеми бе настанена в болнично заведение в късния следобед вчера. 45-годишната Антоанета отказвала да се лекува. Близките й потърсили помощ от Спешния център, чийто екип прибегнал до услугите на полицията. След намесата на полицейски патрул жената бе качена в линейката и настанена в болница.

Прокуратурата поиска по 8 г. затвор за Пл. Галев и А. Христов и конфискация на половината им имущество, за Стъклето и Тоци – по 6 г.

По осем години лишаване от свобода поиска прокуратурата за дупнишките ексбарети и кметски консултанти Пламен Галев и Ангел Христов, обвинени в организиране и ръководене на престъпна група. Освен това държавното обвинение поиска налагане на глоба на Пламен Галев – 16 хил. лв., а на Ангел Христов-Геле – 14 хил. лв., както и конфискация на една втора от имуществото им.

„Позитано“ 20  решава кой да е №1 в листата в Пиринско: Областният лидер на БСП Юлиян Гошев призна: Показахме, че не сме единни, не можахме да се обединим около една фигура за водач

Областният съвет на БСП не излезе с решение за водач на листата след близо 5-часово заседание. „Не можахме да се обединим около една фигура, това е проблемът. Показахме, че не сме единни”, коментира за „Вяра” областният лидер на БСП Юлиян Гошев. Той обясни, че при това положение водачът на листата ще бъде определен от Националния съвет на столетницата.

Областният лидер на „България без цензура” Рашко Динков няма да води депутатската листа в Пиринско, №1 става човекът на Ковачки Петър Петров

Областният лидер на „България без цензура” в Пиринско Рашко Динков няма да бъде водач на депутатската листа в Пиринско. Горещата мълва за отказа му се тиражира усилено от уста на уста сред симпатизантите и привържениците на ББЦ в областния център. Според запознати Динков ще обяви утре решението си пред Николай Бареков, който идва на посещение в Сандански, Банско и Разлог, за да стегне структурите за изборите.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене