Поредният резил в община Благоевград! Заповед за детските градини, открадната от кмета на Бургас Д. Николов! Вие ли преписахте г-жо зам. кмет, Василиса Павлова?!

Поредният резил в община Благоевград, поредна кражба на „интелектуална собственост“. След като преди време уловихме чиновниците на кмета Р. Томов от отдела по култура да крадат поздравителни адреси  от други кметове и да ги приписват на благоевградския градоначалник, то днес неговите хора сътвориха поредния гаф.

Заповед на кмета на Бургас, Димитър Николов, за работата на детските градини в града, бе открадната едно към едно и пусната в този и вид на страниците на община Благоевград. В текста е променена само една цифра, която касае областния център. Всичко друго е свалено „мот-а мот,“ от страницата на бургаския градоначалник, три часа по- късно.

Срам! Кой сътвори този гаф, г-жо зам. кмет Василиса Павлова? Вие ли преписахте заповедта на Д. Николов, или някой от вашите чиновници?! Кой сега ще бъде уволнен, заради срама, на който изложихте не само  общинска администрация, но и  Благоевград.

При гафа с поздравителните адреси, заподозряхте  хора на Камбитов, останали в отдела  и ги обвинихте, че саботират работата на новия кмет и правят умишлени  гафове. Този път обаче не са те, защото никой от тях не остана. Уволнихте ги накуп.

След това срамно плагиатстване, за което отговорност носи зам. кметът В. Павлова,  на чието подчинение са детските градини, ще има ли наказани служители  , или върнати заплати?

Явно е, че крадците не ги заслужават. Или пък   гафът ще бъде „заметен  под килима“, за да прикриете  истинския виновник?

Да не лъсне Некадърникът, който ежемесечно се разписва под хиляди левове заплата, срещу това да ограбва нечии друг труд! Горкият кмет!!! Екипът му го дъни всеки ден! И вече не е смешно, тъжно е! Защото това е управлението на областния център Благоевград!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене