Празничната ловна слука споходи и председателят на Ловната група в Сатовча Наум Странджев

Празничната ловна слука споходи и председателят на Ловната група в Сатовча Наум Странджев. 130 килограмов глиган попадна на мушката му

130 килограмов глиган удари точно на връх Коледа в местността ,,Вълнев рид“ точният мерник и председател на Ловната група в Сатовча Наум Странджев. Слуката за пореден път показа щедрост към ловджиите от Сатовча, а най-много към председателят на групата Наум Странджев, който освен, че е добър ловец е уникален и търсен за всички весели поводи музикант, учител и Човек.

Това е поредната ловна слава на сатовчанската ловна дружинка през този сезон, който се оказа изключително щедър и благосклонен към ловджиите от групата на Наум Странджев.

Преди седмици две големи диви прасета бяха отстреляни от точните мерници на Веско Джиков и Ахмед Чинджев в местността „Скрибина“ край Сатовча.

Групата с председател Наум Странджев до момента през този сезон има записан и един отстрелян голям вълк и други ловни попадения, които постижения ги поставят на едно от първите места за успешен лов през сезон-2020.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене