Ударно ремонтират и двора на училището в Белица заради топлия декември

Община Белица продължава изпълнението на проекта за реконструкция, оборудване и обзавеждане на образователна инфраструктура в СУ „Св. св. Кирил и Методий” в града. След извършване на основния ремонт, с който се осигури енергийна ефективност на сградата, оборудване и обзавеждане на стария и новия корпус на школото, благоприятното за работа време през декември се използва максимално от строителите. В момента се извършват строително-монтажните работи в двора на най-голямото училище в общината. .

За подобряване на ландшафтната среда на училището се преасфалтира дворът, изграждат се няколко групи от зелени площи, около които се обособяват места за сядане. Изграждат се игрища за волейбол, баскетбол и футбол с изкуствена настилка. Предстои и монтиране на пейки за сядане на няколко места в двора.

С изпълнението на проекта се осигурява позитивна образователна среда,а повишаването на качеството на образованието е предпоставка за развитие на личността на всяко дете и ученик и предотвратяване на преждевременното отпадане от образователната система.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене