Хороскоп за 23 декември

ОВЕН

Сряда е добър ден за родените под Овен, стига да не позволите чуждо вмешателство във финансовата си дейност. Бъдете по-дискретни и резервирани към чуждото любопитство. Хубаво е днес да разчитате на собствените си сили и възможности, а не да поверявате работата си на друг.

ТЕЛЕЦ

Проблемите днес при Телците са следствие от предоверяването им спрямо околните. Сами допускате да се намесват в работата ви и попадате в неловко положение. Денят е успешен и носи големи печалби за бизнесмени, търговци и творческите личности с публична изява.

БЛИЗНАЦИ

Хубав и печеливш ден е сряда за Близнаците, ако съумеете да преглътнете някои обиди и разочарования. Не е необходима вашата откровеност, а изразяването на неудовлетвореност ви е почти забранено. Някои от вас изпитват силни материални трудности, преодоляването на които ще стане само с голямо търпение. Бъдете благоразумни и предпазливи.

РАК

В сряда Раците са завладени от чувство на неустойчивост поради материални проблеми. На работното място е възможно да се сблъскате с враждебността на мъж, може би пряк началник, и е добре да не влизате в конфронтация. Успешен ден за съдружен бизнес, а някои от вас ще имат приятно пътуване.

ЛЪВ

Днешният ден е много добър за Лъвовете, особено за занимаващите се с точни науки и пари. Характерни са подписванията на договори и създаване на нови отношения, връзки и партниране. Повечето от вас ще разгърнат сериозна и успешна делова дейност в сряда. Много благоприятен ден за срещи и контакти в обществото и с приятели.

ДЕВА

Сряда ще бъде приятна и за Девите, въпреки че ще се сблъскате с трудности, които са от финансов характер и в партньорските взаимоотношения в бизнеса. Днес сте в “задънена улица” и няма да се справите с проблемите. Необходимо е търпеливо да изчакате. Чудесно ще се чувствате в службата и денят ви ще бъде прекрасен.

ВЕЗНИ

Везните интуитивно схващат предопределеностите за деня и повечето от вас ще изявят любвеобилни и майчински настроения. С подчертано търпение трябва да подходите към всичките от делата си в сряда. Засилен е вашият алтруизъм днес, но не е добре да го проявявате на работното място.

СКОРПИОН

Щастлив е денят за някои от Скорпион, въпреки че някои от делата ви са заплетени или дори са се оказали безсмислени. Финансите на Скорпионите днес са зависими от благоразположението на един мъж. Това при бизнесмените ще се осъществи с цената на информация за дейността им. Професионално ще се сблъскате с някои несгоди.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците днес ще имат един неудовлетворителен ден, най-вероятно “замразените” домашни отношения ще дадат най-ярък отпечатък върху настроението ви. В служебните си отношения не се предоверявайте излишно, тъй като поради гафа на друг вие ще се изправите пред трудности. Някои ще имат затруднение от материален характер. Затруднения за тези, които са в съдружен бизнес.

КОЗИРОГ

При Козирозите сряда е свързана с желанието им да получат интересуващата ги информация. Денят изисква да бъдете толерантни и дискретни при срещи и контакти. Много успешен и печеливш е професионалният ден. Деликатно стоят домашните взаимоотношения – имате някои трудности, които са съвсем по силите ви да се справите. Необходими са по-големи усилия от ваша страна.

ВОДОЛЕЙ

Сряда е любовен ден за Водолеите. Вие сте в прекрасно настроение, а и чарът ви няма да остане незабелязан. Флуидите, които излъчвате, са стремеж към искрено приятелство и хармония. Въпреки финансовите проблеми, които няма да можете да разрешите днес, денят се очертава успешен. В дома си повечето от Водолей имат един много любопитен спрямо тях човек. Доверете само нещата, които засягат двама ви.

РИБИ

Труден ден за Рибите, свързан с финансови проблеми. Служебно обаче денят е доста добър и за мнозина носи печалби. Повечето от вас ще са доволни от служебната си изява и ще се чувстват реабилитирани за трудностите, с които се сблъскват. Необходимо е бизнесмените между вас да бъдат търпеливи и да разчитате на интуицията си, която няма да ги подведе и този път.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене