ПП „Републиканци за България“ – Кюстендил зарадва над 60 деца в неравностойно положение преди Коледа

Симпатизанти на ПП „Републиканци за България“ – Кюстендил с  инициатива  „ДЕТСКА  УСМИВКА“. Защото Коледа е на всички деца!

ПП „Републиканци за България“- Кюстендил с благотворителна Коледна кампания за децата от най-уязвимите групи на обществото – на тези деца им липсват неща от първа необходимост, а за много от тях изобщо няма Коледа. За нас това е един от най-любимите празници, в който сме свикнали да получаваме подаръци. Но има деца, за които Коледа е поредния обикновен ден. Деца, които никога не са получавали подаръци, и не познават Коледната магия. Нека отворим сърцата си и зарадваме децата в неравностойно положение, като им върнем усмивките на лицата и им помогнем да усетят топлината на Коледа.

Инициативата е насочена към деца от крайно бедни социални групи, живеещи в много лоши битови условия, с родители без стабилни доходи или липса на такива – дълготрайно безработни. Семейства на деца с един родител и такива, които се страхуват за своето оцеляване и изпитват несигурност за утрешния ден.

ПП „Републиканци за България“ – Кюстендил зарадва деца от Кюстендил, Лозно, Жиленци, Скриняно, Копиловци, Багренци, Шишковци и кв. „Изток“. Основен организатор на инициативата е Симеон Георгиев, а в нея се включиха временно изпълняващия длъжността областен координатор инж. Иво Чивийски, членът на Контролния съвет Христо Христов и симпатизанти на партията.

Надяваме се с този жест да провокираме повече българи да помагат на хората в нужда. Инициативата ще продължи и в другите общини от областта.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене