2 500 безплатни маски ще раздадат от ГЕРБ в област Благоевград

Общо 2 500 предпазни маски срещу разпространение на вируса COVID-19 ще раздаде евродепутатът и областен координатор на ГЕРБ-Благоевград Андрей Новаков, заедно с народните представители  Даниела Савеклиева, Георги Динев и младежи от местните партийни организации.

Предпазните средства ще бъдат разпространени сред жителите на Благоевград, Петрич, Сандански и Гоце Делчев.

Маските са изработени по инициатива на Андрей Новаков и ще бъдат раздадени безплатно на всички желаещи до края на седмицата. Акцията започва в Благоевград в събота, 19 декември, в 10.00 часа. Андрей Новаков, Даниела Савеклиева и представители на МГЕРБ-Благоевград ще раздават предпазните средства в района на пазара в Благоевград. По-късно в същия ден инициативата ще се пренесе и в Петрич от 13.00 часа в района на пазара при ул. „Тома Митов”. Там ще се присъедини и народният представител от ГЕРБ Георги Динев, заедно с младежи от съсловната организация.

Предстои да бъдат обявени дати за разпространение на безплатни защитни средства в Сандански и Гоце Делчев.

Предвижда се в следващите седмици и месеци да бъдат произведени допълнителни бройки от предпазните средства, които да се дават безплатно в помощ на жителите на Благоевградска област.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене