Цените на горивата предпразнично се вдигат плавно нагоре!

Здравейте, Топ Преса. Само вас ви интересуват актуалните проблеми на града и региона. Не сте от тези медии, за които е важно да покажат кой какво е снимал или спечелил но се правят на глухи и неми за големите проблеми. Пишете че от днес пак са вдигнали цените на дизела в Гоце Делчев.

Шофьор съм, снощи се върнах от София и зареждам там, цените не са мръднали на Шел е 1.75 лв/ л за дизел на Лукойл е същата цена , онзи ден в Сандански заредих на 1.61 лв . Тук по-малко го вдигат за да не се забележи и сега цената е над 1.92 за дизела. Защо? По богата ли е нашата община?

Предпразнично и кризисно цените на горивата вървят нагоре. Това е част от сигнала на наш читател и приятел адресиран до нас. Вече трета година си “лаем” по този проблем и нищо… Търговците на горива се подсмиват и ни се подиграват през тъмните си очила в големите си джипове и лимузини в града а ние ги търпим. Не е ли време да им покажем, че владеем нещата като общество? Не е ли време да им потърсим отговорът – защо ни се подигравате?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене