Пропаднаха идеите за развитие на туризма в неврокопското село Борово!

Предприемчиви жители на село Борово община Гоце Делчев, който вложиха пари за да развиват туризъм в селото обявиха имотите си за продан. Проверка на Топ Преса установи че е обявена къща за продан, която е съставена от няколко отделни, обзаведени апартамента с хубави панорамни тераси, разполагаща също с два гаража, барбекю, видеонаблюдение и чудесен слънчев двор ограден с масивна ограда предназначена за селски туризъм.

От туристи обаче никакъв интерес. Някак си селото не се приема кат озона за почивка. По зле е положението при друг обявен за продан имот. Самостоятелна сграда с РЗП 374 кв.м. и 380 кв.м. парцелно място. Партерният етаж на сградата е с търговско предназначение, а първият за жилищно ползване. Има и 60 кв.м. мазе снабдено с ток и ВиК, което е може да се използва за котелно и склад. Имотът има партиди трифазен ток и ВиК.

Имотът е с много добър достъп в центъра на с. Борово, а от сградата се открива чудесна гледка. Имотът си е направо готов хотел, който обаче на дали скоро ще заработи предвид факта че селото просто е без перспектива за развитие в тази посока, споделя собственикът на имота.

Продава КЪЩА, гр. Гоце Делчев, с. Борово Двуетажна 110 кв.м РЗП 250 кв.м  двор | Къщи/Вили ..

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене