TOPPRESA.COM по следите на грандиозен педофилски скандал! Грък живеещ в Хаджидимово чука малолетна от дома в Гоце Делчев – сега е бременна и съсипана – той я лъже и плаши! СНИМКИ

Кортидис позира с непълнолетната си "любов", която сега е бременна от него!

Кортидис позира с непълнолетната си „любов“, която сега е бременна от него!

Скандално известният ЕКС прислужник в цех за дограма намиращ се в град Хаджидимово, Паблос Кордитис е на път да влезе в затвора за доказуема педофилия. Същият който от години вербуваше непълнолетни момичета от дома за деца лишени от родителска грижа в Гоце Делчев за да прави секс, обещавайки им да се жени за тях, сега е на път да съсипе живота на едно шестнадесет годишно дете.

Топ Преса разполага с ексклузивни данни и скандална информация, че въпросният грък е имал незаконна връзка с шестнадесет годишно момиче сирак от дома в Гоце Делчев. Момичето е забременяло от него и след закриването на дома в Гоце Делчев сега е настанена в подходящ дом в град Видин. На лице е доказуемо престъпление по смисъла на българското законодателство още повече, че момичето в момента е тормозено от Кардитис да си мълчи, а той и обещава да признае детето, нещо което нейните приятели се съмняват.

Паблос Кортидис

Паблос Кортидис

Топ Преса се свърза с неговите бивши работодатели в цеха за дограма в град Хаджидимово, от където разбираме,че той бил уволнен скоро именно по тази причина. „Търсеше ми пари за да запуши устата на момичето. Като разбрах за какво става въпрос, го изгоних веднага…“, коментира пред медията ни собственикът на въпросния цех за който е работил соченият за педофил Кортидис.

„Аз помагах на момичето. Тя е добро но наивно дете. Този я лъжеше, че ще имат истинско семейство, нещо за което тя мечтаеше и тя му повярва и му се отдаде. Сега е в депресия. Иска да се самоубие, но съм спокоен че е в дом във Видин и с нея работят психолози. “ Коментира източникът ни, който ни запозна с целият казус и ни предостави снимки. На един от фотосите ясно се вижда как Кортидис позира с въпросното момиче, запал и ухото… Щеше да е повече от скандално, ако не беше толкова гнусно… Настояваме всички институции да се самосезират. Предоставяме данните с които разполагаме веднага! Ако се вземат спешни мерки, този влезе в затвора, заедно ще спасим още деца в нужда от сексуалните набези на този…. грък.

Очаквайте подробности! Темата е в развитие! 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене