НЕВРОКОПСКАТА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ „ Д.ТАЛЕВ“ Е „УЧИЛИЩЕ НА ГОДИНАТА“

НАГРАДАТА СЕ ПОСВЕЩАВА НА ВАСИЛКА КИРЕВА
УЧИТЕЛЯТ ЕЛЕНА ТЪРТОВА Е „ЛЮБИМ УЧИТЕЛ“ В КОНКУРСА НА ВЕСТНИК „ СТРУМА“
„Училище на годината“ – Iмясто и „ Любим учител в Пиринско“ – II място – са новите престижни награди, записани в историята на Неврокопската професионална гимназия „Д.Талев“, които ще красят Стената на славата в училището. Призовите места са от осмото издание на конкурса на вестник „ Струма“ – „ Любим учител 2020“, в който участваха голям брой училища и учители от областта.
Второто място в областния конкурс „ Любим учител“ зае главен учител и преподавател по български език и литература – Елена Търтова.
Поради пандемичната обстановка в страната официалното награждаване се проведе в община Гоце Делчев, където заместник-кметът Саид Иброш връчи грамотите и плакетите на победителите.
За НПГ „Д.Талев“ наградата „ Училище на годината“ е признание за модерното и висококачествено образование, което се реализира в професионалната гимназия, и което непрекъснато се обновява и обогатява с най-съвременните и продуктивни методи и техники на преподаване. А наградата „ Любим учител“ е оценка за позитивния и креативен диалог между учители – ученици-родители.
Ръководството и колективът на НПГ „ Д.Талев“ посвещават наградата „ Училище на годината“ посмъртно на дългогодишния, незабравим за всички, достоен учител и прекрасен колега –– Василка Кирева, заместник-директор на НПГ „Д.Талев“ .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене