Председателят на РИК – Благоевград: Гарантираме, че изборите ще бъдат отчетени коректно

рик-благоевград

РИК – Благоевград ще създаде добра организация за провеждането на прозрачни парламентарни избори на 5 октомври 2014г. Даваме гаранция, че изборните резултати ще бъдат отчетени коректно. Това заяви на пресконференция председателят на РИК – Благоевград Мартин Бусаров.
Мартин Бусаров е адвокат по професия. Има опит при провеждането на избори, бил е член на РИК за Европейски парламент. Пред медиите той представи и секретарят и заместник-председателят на избирателната комисия. Секретар е Исмет Узунов.
Заместник-председатели са: Йордан Симонски и Янко Иванов
Членове: Мартин Лалев, Елена Панчева, Биляна Петачка, Димитър Колев, Маргарита Тодорова, Васил Стоянов, Бойка Юсева, Илия Милев, Мария Стойнева,
Любен Милев, Стоян Христов,Хавва Весалова, Искрен Шишков, Вилислав Балев и
Георги Мавродиев.
Председателят на РИК – Благоевград Мартин Бусаров заяви, че все още няма точен брой на избирателите в 1-ви МИР – Благоевград. Що се отнася за експерименталното машинно гласуване Бусаров заяви: „Предстои ЦИК да вземе решение къде на територията на България ще се гласува машинно. Ако решат да има в региона, ще направим всичко възможно гласуването по този начин да мине безпроблемно”.

Е79

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене