Николина Ангелкова обсъди с работодатели от община Сливница запазването на работни места и възможностите за инвестиции в региона

Запазването на работните места в община Сливница и възможностите за инвестиции в региона обсъди народният представител от ГЕРБ и координатор за София – област Николина Ангелкова с мениджмънта на “ПАК -ЕСТ” и “Рьофикс ЕООД” . Компаниите имат значим принос за икономиката в региона, осигурявайки заетост в съвременни производства.

Георги Гаврилов – мениджър на „ПАК ЕСТ“  представи работния процес и увери, че се спазват всички противоепидемични мерки. Ангелкова открои възможностите за подкрепа на бизнеса в условията на пандемия като акцентира, че планът на правителството на премиера  Борисов  за преодоляване на икономическите последици от кризата са синхронизирани с мерките за защита на здравето на хората. „Жизнеността на българската икономика е  приоритет на правителството, тъй като работещата икономика гарантира ефективна социална политика. Стремежът е за бързо преодоляване на ограниченията пред бизнеса, предизвикани от световната пандемия“, подчерта   Ангелкова.

Народният представител от ГЕРБ и кметът на Сливница Васко Стоилков посетиха  и фирма „Рьофикс ЕООД“ , гр. Сливница, която е дъщерна на  RÖFIX  AG Австрия и разработва висококачествени строителни технологии. Нейните представители обобщиха, че бизнес стратегията им включва подкрепа за развитието на региона.

Социалните мерки на правителството за борба  с COVID 19 бяха сред темите, които Николина Ангелкова  обсъди и с кмета на община Годеч Радослав Асенов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене