Съпругата на катастрофиралия край Кочан сатовчанец е в тежко състояние, очевидци разказват, как колата се врязала в крайпътна мантинела

Дни след тежката катастрофа на пътя Дъбраш – Кочан очевидци разказаха пред Топ Преса че катастрофата е била страшна и просто се чудят как пътуващите във возилото са оцелели. Инцидентът е станал със семейство от село Сатовча – Боби Каптиев и съпругата му които са се прибирали от Пещера където са били на гости на роднини на жената.

При слизане от високата точка след Дъбраш към Кочан , водача е изтървал управлението на автомобила си и с висока скорост се е забил в крайпътната мантинела .“ Такъв удар до сега не бяхме виждали , две скъсани мантинели и изкъртени железните колове които ги държат а те са забити на повече от метър и половина в земята.

Ударът е бил страшен .Самата скъсана мантинела беше пробила колата и бе излязла през покрива . Цяло чудо е как не е пробила телата на пътуващото семейство. Истински късмет са извадили и двамата . „ коментираха хора които малко след страшната катастрофа са се оказали на мястото ва катастрофата.

Хора от Сатовча коментираха че състоянието на жената е било тежко, тя се намира в болницата в Гоце Делчев където лекарите се борят за живота й. По леко се е отървал водача Боби Каптиев който също е с травми но без опасност за живота .
Местни припомниха че Боби Каптиев е истински късметлия,живеел буквално трети живот.

Преди време цялото село е събирало пари за трансплантация на бъбрек , имало е реална опасност за живота му ,но след операцията той се чувствал добре , сега и след въпросната тежка катастрофа е оцелял по- чудо . Близките на катастрофиралото семейство са в шок и се молят за оцеляването на съпругата на Боби Каптиев като се заричат повече да не му позволяват да сяда зад волана.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене