Кая избира между Василев и Хаджихристев на финала на „Откраднат живот“

Съдбоносен избор очаква сестра Кая Райкова (Неда Спасова) в последните епизоди от настоящия 10-и сезон на „Откраднат живот“.

След като сърцето й я водеше ту към доктор Хаджихристев, ту към доктор Василев през епизодите, преминаващи под надслова „Антитела“, тази седмица тя трябва да реши с кого от тях иска да има връзка.

Доктор Чилингирова пък ще предприеме една от най-смелите стъпки в своя житейски и професионален опит. Нора ще заложи на карта всичко, което притежава, твърдо решена да спаси един човешки живот. В трите оставащи епизода от сезона зрителите ще разберат и дали тя ще успее да се измъкне от пагубните отношения с Фотев.

„Откраднат живот“ ще излъчи последния епизод от „Антитела“ този четвъртък (3 декември). Противно на спекулациите, че с това ще бъде обявен и край на целия сериал, екипът на продукцията вече е започнал работа и по 11-и сезон. „Нашата работа е да заснемем епизоди, не се ангажирам със срок кога ще бъде излъчено, не сме определили финал. Може да има сезон 11, 12 или 13″, коментира неотдавна Евтим Милошев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене