Акция „Антидрога“ в Пиринско, има задържани

На 27.11.20 г. около 22.10 часа на ул. „Свобода“ в гр. Сандански служители на местното полицейско управление спират за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 18 – годишен младеж от с. Ново Делчево, общ. Сандански. В автомобила се е возил и 17 – годишен младеж от същото село. При направената проверка в автомобила са открити цигара и суха тревиста маса с общо тегло 0, 62 гр. канабис. Наркотичните вещества са предадени с протокол за доброволно предаване, а лицата са задържани за 24 часа в РУ Сандански, където е образувано досъдебно производство по чл. 354А от НК.

На 27.11.20 г. около 22.00 часа в с. Вълково, общ. Сандански служители на РУ Сандански спират за проверка лек автомобил „ Опел Астра“, управляван от 21 – годишен мъж от Сандански. В автомобила са пътували и още двама младежи на 20 и 26 години. При извършената проверка в автомобила са открити два найлонови плика, съдържащи суха тревиста маса с общо тегло  111  гр. При полевия тест  сухата маса  е реагирала положително на канабис Наркотичните вещества са предадени с протокол, лицата са задържани в РУ Сандански, където е образувано производство по чл. 354 А ат НК.

На 28.11.20 г. около 11.30 часа в къща в с.Левуново, общ. Сандански е извършена проверка от служители на РУ Сандански. В спалнята на дома, обитаван от 20 – годишен мъж, са открити два найлонови плика с общо тегло 6, 02 гр. суха тревиста маса. При полевия тест веществото е реагирало положително на канабис. В РУ Сандански е образувано досъдебно производство по чл. 354 А от НК.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене