Хотел Роял СПА Велинград намалява цените с 20%

Четиризвездният хотел „Роял СПА Велинград“ намалява с 20% цените за настаняване, ресторанта и лоби бара и с 40% на спа процедурите, съобщиха от комплекса. Мениджърите отбелязват, че залагат на хигиената, която винаги е била на изключително високо ниво. В момента се спазват всички противоепидемиологични мерки, като почистването и дезинфекцията се извършват със средства надвишаващи в пъти възможностите, които можем да си позволим в домакинствата си. В хотела се използват най-висок клас почистващи и дезинфекциращи препарати, както и UVлампи, а помещенията ежедневно се озонират, обясниха от комплекса.

В тази връзка хотел „Роял СПА Велинград“ спокойно може да каже, че предлага комфорта, уюта и сигурността на дома, но  съчетан с много  възможности за приятно, ползотворно и здравословно прекарване на вашето време. Тук ще можете да извлечете всички ползи за вашето здраве от минералната вода и спа съоръженията в най-големия СПА център в страната. В менюто се използват пресни продукти от български производители, което е гаранция за тяхното качество. Храната е съобразена със сезона и нуждите, които тялото ни има в този период, за да бъде здраво и енергично.

Хотел „Роял СПА Велинград“ е разположен в сърцето на Родопите, в близост до езерото Клептуза и множество екопътеки. Това дава възможност за посещение на красиви кътчета сред природата и прекарване на времето на открито. Отличната интернет връзка позволява дори да пренесете хоум офиса си в хотела и да съчетаете работата и почивката, обясниха от комплекса.

„Роял СПА Велинград“ е създаден с изискан дизайн и разполага с 56 стандартни, 46 луксозни стаи, 9 апартамента и 2 ВИП апартамента. На разположение на всеки гост е уютен лоби бар, ресторант, пура бар, лятна градина, фризьорски и козметичен салон, магазин, конферентна зала, игрален салон, билярдна зала, детски кът и електронни игри за деца. Хотелът предлага най-големият и модерен СПА център в България, както и фитнес с най-висок клас оборудване.

Спа центърът е разположен на 4000 кв .м. с детски басейни, шокови басейни, термални външни басейни, голям вътрешен басейн, голям външен басейн и три джакузита, финландска сауна, хималайска сауна, инфрачервена сауна, панорамна сауна, аромо парна баня, панорамна парна баня, хамам, римска баня, руска баня, лакониум, масажни студия, релакс зона и термо зона.

Мирослав Иванов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене