РИЛАНА ЕАД : Не искаме името на Калоян Ханджийски да бъде свързвано повече с нас! Той е съкратен!

Ръководството на бутилиращата минарална вода компания РИЛАНА ЕАД, изпрати писмо до редакцията на Топ Преса, за да иясни следната ситуация: 

Преди няколко дни коментатор на югозападният таблоид поблукива в една от фейсбук страниците ни следния коментар придружан с колаж:

„Мъдрият български народ има една приказка „Хем палас – хем курназ“, което на нормален български език се превежда – хем нищо не става, хем се държи, така че може всичко. Колко ли трябва да е обеднял лидерът на ДСБ-Благоевград Калоян Ханджийски, за да си окачи сам кожената каишка на врата и да даде синджира на полукмета Руемен Томов? От минерална вода „Рилана“ заплатата дават ли му? Къде се е чуло и видяло коалиция ДСБ – Паскалево БКП, защото за БСП в случая изобщо не може да се говори? Една година АБСОЛЮТНО НИЩО не направиха, една година чувахме пред думите им само ЩЕ – това ЩЕ, онова НЕ…. Кое? Кога? Някога в необозримото бъдеще! И сега когато мнозинството на общинския съвет се реши да вземе властта в ръцете си и да работи за града, човекът който прилича на бившата ви класна в училище, излезе и като личен пудел на кмета взе са джавка – видите ли вземат ни властта! Даже терминът от лъжедемократът продал се на комунист беше „Кражба на Власт“. Ей, колко ви е сладка властта, ей Томови ибрикчии…Добре че беше Камбитов, който много се ос..а здраво, за да може да влезете във властта по случайност. Власт, власт… просто хора на власт. Той не иска да работи за хората, той не иска да развива града … той иска власт. Да команди, да назначава който си иска, да яде и пие в ресторанта на Мамакажа без пари, да си ходи на семинари и екскурзии за сметка на благоевградчани. Защо ли? Щото е на власт. За града за една година – нула. Нищо. Само обещания щото са без пари. Смело напред свободни политици на Благоевград! Вземете им властта от ръцете и я дайте на хората. Те за това са ви избрали. Властта винаги трябва да е в ръцете на суверена,а не в ръцете на Калоян Класната или Румен Заспата. Краят им се вижда! #tomoff“

По повод изнесената информация че лидерът на ДСБ – Благоевград Калоян Ханджийски свързваща политикът с фирмата РИЛАНА ЕАД, чрез изречението „От минерална вода „Рилана“ заплатата дават ли му?“, от местният производител заявиха, че Ханджийски вече бил съкратен и нямал нищо общо с фирмата. „Не желаем повече това лице, да се свърза с името на продуктите и фирмата ни.“, категорични са от фабриката в село Стоб. На въпроса на Топ Преса, каква е причината той да бъде съкратен отказаха коментар, но поясниха че са му направили услуга да го съкратят по член, който разрешава да взема пари от бортата, защото „демократът“ се оплакал че закъсал за пари и искал да излезе на борсата.

Топ Преса провери и наистина „влиятелният политк“ взема трудово обезщетение от Бюрото по труда, успоредно с това се прави на управляващ общината. Сега вече ни се изяснява прекалената му любов към кмета на Благоевград, който наистина е от Паскалевото БКП… В крайна сметка пари са нужни всеки му за да преживява, особено когато е безработен.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене