Клюка на седмицата! Бившият кмет на Гърмен Минка Капитанова се стяга за сватба през пролеттта?

На пук, че забуби изборите, на пук на пандемии и кризи… бившият кмет на община Гърмен – Минка Капитанова се стряга за един от най – щастливите дни в живота си. 

От отлично осведомени източници Топ Преса разбра, че след дълго търсене, най – сетне влиятелната дама политик е намерила кандидат за нейното сърце. Кой е тайнственият мъж успял да сграбчи чувствата на бившата кметица и настоящ общинскки съветник, за сега източниците ни мълчат. Говори се, че човекът не е от тук, бил заможен а запознанството между двамата станало по интернет.

Близки и роднини на Капитанова от родното и село Дебрен, от известно време говорили за това и шушукали – наляво надясно, че Капитанова казала „Да“ на направено предложение от нейния нов любим и на пролет двамата щели да узаконят тайната си връзка със скромно тържество извън района на общината която тя управляваше. Това разбира се щало да се случи, когато мерките срещу Ковид позволят и най – вероятно късна пролет.

Топ ПРЕСА забялаза от известно време че Капитанова наистина е доста активна в профила си в социалната мрежа фейсбук, пише и коментира с различни хора по различни теми в това число и лични неща, така че допуска висок процент достоверност на тази информация.

Каквато и да се истината Топ Преса от сърце желае първо здраве и щастие! Всеки си го чака някъде късмета! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене