Тя е Лили Колинс – порасналата дъщеря на Фил Колинс (ГАЛЕРИЯ)

Тя е Лили Колинс и определено се стреми да избяга от сянката на гениалния си баща – световноизвестният певец Фил Колинс. Смело можем да кажем, че се справя много успешно на този етап.
Лили Колинс
Лили Колинс
Лили Колинс
Лили Колинс

31-годишната млада и изключително красива актриса катери стълбичката на славата постепенно, но с огромни крачки. Първата си роля изиграва още когато е на 2 годинки и явно любовта й започва оттогава. Колинс първо следва журналистика в Южнокалифорнийския университет, но прекъсва обучението си, за да се посвети на актьорската кариера.

Лили Колинс
Лили Колинс
Лили Колинс
Лили Колинс

През 2009 година има гост участие в два епизода от американския тийнейджърски сериал „90210“. През същата година изпълнява ролята на екранната дъщеря на Сандра Бълок във филма „Невидима зона“. През 2011 година участва в два филма – „Свещеник“ и „Отвлечен“. През 2012 година играе главна роля като Снежанка в игралния филм „Огледалце, огледалце“.

Лили Колинс
Лили Колинс
Лили Колинс

В „Stuck In Love“ играе заедно с Кристен Бел, Логън Лерман и Стивън Кинг. През 2013 г. участва в „Учителят по английски“ редом до Джулиън Мур.

Лили Колинс
Лили Колинс
Лили Колинс

През есента на 2012 г. започват снимките на „Реликвите на смъртните: Град от кости“, където Колинс изпълнява главната роля на Клеъри Фрей. Филмът е екранизация по първия роман от хитовата поредица на Касандра Клеър „Реликвите на смъртните“. В него тя играе редом до Джейми Кембъл Бауър, Лена Хийди, Джонатан Рис Майърс, Кевин Зегерс, Робърт Шийън и др.

Лили Колинс
Лили Колинс
Лили Колинс

През 2013 г. снима „С любов, Роузи“ заедно със Сам Клафлин.

Лили Колинс
Лили Колинс

Едно от най-дългоочакваните неща тази есен несъмнено беше новият сериал на стрийминг платформата Netflix – „Емили в Париж“. Зад създаването му стои продуцентът на „Сексът и градът“ – Дарън Стар. Дизайнер на костюмите е Патриша Фийлд и не е изненадващо, че тя е главният виновник за стила на главната героиня и в тази продукция. Изящната актриса Лили Колинс влиза в ролята на Емили, младо момиче от Чикаго, което получава възможността да замине за една година в Париж и да работи в маркетингова компания там. Въпреки че не знае френски, Емили няма търпение да заживее в града на светлините, любовта и сбъднатите мечти. И го прави по най-стилния начин. Сериалът се гледа на един дъх, а всички вече очакват с нетърпение и втория сезон.

Лили Колинс
Лили Колинс
 Gulliver/Getty Images

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене