Хороскоп за 26 ноември

ОВЕН

За вашия просперитет е необходимо в четвъртък да действате в обединение с други хора. Обикновено Овните разчитат на собствените си възможности, но днес е по-добре да обедините усилията си за постигане на целта. Необходимо е в службата да бъдете по-сдържани.

ТЕЛЕЦ

Телците са неуверени и много предпазливи днес. Не бива да бъдете мнителни по отношение на бизнес съдружник, общата работа ще допринесе за разрешаването на паричен проблем. Имате основание за предпазливост в деловите си контакти и по отношение на близки и приятели.

БЛИЗНАЦИ

При Близнаците е необходима чужда помощ, за да се справите с дневните ангажименти. За да разрешите проблеми в службата или бизнеса, работете обединени с други хора. Не се доверявайте излишно на съдружници и партньори. От гледна точка на деловата дейност и контактите днес сте в състояние да извършите полезни дела, което ще ви удовлетвори.

РАК

Днес Раците са доста резервирани в контактите и взаимоотношенията. Вероятно са справедливи основанията ви за подобно поведение, още повече че някои от вас са притеснени за някакъв човек и не могат да споделят притесненията си. Нуждаете се от морална или душевна подкрепа.

ЛЪВ

Четвъртък е един от добрите дни за представителите на знака Лъв през тази седмица и лесно ще се справите с деловите си проблеми. Между контактите ви се намира и такъв, който ще се случи в условията на някакво тържество, където бизнесмените ще постигнат съгласие по важни въпроси. С чужда помощ ще сложите край на проблемите и разочарованията.

ДЕВА

Днес Девите се интересуват предимно от собствената си правдивост по дадени лични проблеми, като пропускат да отбележат чуждата. В много случаи чуждата правдивост вие отчитате като несправедливост, проявена към вас. И точно по тази причина сега намирате, че сте ощетени. Имате неясни проекти по решението на важни въпроси.

ВЕЗНИ

Везните са подозрителни и изпълнени със съмнение по отношение на някои делови въпроси. Твърде вероятно е това да се основава на допуснати през изминалите дни грешки и сега много от вас са изправени пред невъзможността да постигнат положително разрешение. Неправилно е виждането ви във връзка с любовния партньор.

СКОРПИОН

Четвъртък е положителен при вас и повечето от представителите на този знак са заредени с много енергия. В различните случаи то ще се прояви под формата на спорове, съперничество и борба за надмощие в бизнеса. Предстоят ви успехи в службата и бизнеса, но не се отправяйте на път по лични или делови въпроси.

СТРЕЛЕЦ

Денят е напрегнат за контакти. Две важни влияния действат върху родените под Стрелец и те определят различни житейски сфери. Едната е свързана с материалните проблеми, които изпитват част от представителите на Стрелец. Другото влияние има отношение към вашия интимен живот – любовта и привличането. Днес срещите ви ще са в застой, но само вие ще регулирате взаимоотношенията си. Онези, които са затруднени материално, сега преминават през трудности.

КОЗИРОГ

Козирозите са притиснати от проблеми и в повечето случаи не можете да ги разрешите поради непрактично мислене. Обръщате внимание повече на несъществените явления и това буквално ви “връзва ръцете”. Но има на какво да разчитате. Ваша приятелка ще ви извади от затруднението и ще ви насочи към същността на проблемите, с които ще се справите. И така ще излезете от омагьосания кръг, в който се намирате.

ВОДОЛЕЙ

За Водолеите днес е много важно да разчитат на собствените си сили и преди да дадат съгласието си за нещо, строго да преценят всичко “за” и “против”. Ще постигнете споразумение, касаещо вашия бизнес или дейността ви с други хора. Бъдете убедени, че в това съглашение ще участват ваши тайни врагове, които ще направят всичко възможно да ви навредят. Не доверявайте планираните задачи, особено с колеги.

РИБИ

Усилията на много от Риби днес могат да се окажат безплодни. Активни сте, но и доста нервни, и по този начин допускате множество грешки. Необходимо е да проявите повече разбиране към мотивите на други хора и да се съобразявате с тях. Професионалният ви ден ще донесе успехи, но не материални придобивки. Ако е възможно, отложете съдебно дело, вероятността да го загубите е голяма. Парирайте всякакви опити за вмешателство в делата ви.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене