Евродепутатът Асим Адемов дари предпазни костюми и маски на болницата в Гоце Делчев

Мислех си кое е по-смислено – да се спори с тези, които застрашават живота ни с безотговорното си поведение, с тези, които горят маски и са срещу всякакви мерки за справяне с пандемията, или да се помогне на тези, които се борят за живота ни, губейки дори собствения си живот. Избрах да помогна на тези, които не жалят сили да опазят живота ни. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

Той дари на болницата в Гоце Делчев 350 бр. еднократни предпазни костюма и 1000 бр. маски.

„Болницата в Гоце Делчев даде свидни жертви в борбата срещу коронавируса, там загубиха живота си обичани и уважавани лекари, които се бориха да опазят живота ни! Поклон пред тях и подкрепа за техните колеги, които продължават да са на фронта срещу този коварен враг!“, заяви Адемов.

Бълария ще влезе в нов частичен локдаун от петък. Затварят се училища, университети, ясли и детски градини. Преустановява се дейнсотта на търговски обекти. Аптеките и хранителните магазини остават отворени. Новите мерки влизат в сила от вечерта на 27 ноември и ще действат до 21 декември. След това ще се направи анализ и ще се прецени обстановката.

Междувременно извънредната епидемична обстановка се удължава с още 2 месеца.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене