Постоянните комисии към ОБС Гоце Делчев започнаха подготовка на ноемврийското редовно заседание на Общинския съвет на 26-ти ноември

Постоянните комисии към ОБС Гоце Делчев започнаха заседанията си по проекта за дневен рен на ноемврийската сесия на Общинския съвет .

Заседанието ще се проведе на 26 ноември 2020 г. (четвъртък) от 14,00 часа.

Общинските съветници ще заседават при следния дневен ред който е проект и ще бъде утвърден на самата сесия.
Така в заседанията на постоянните комисии вече текат дебати и обсъждане за „Даване на съгласие за поемане на краткосрочен общински дълг с цел реализация на проект „Изграждане на инсталация за предварително третиране и инсталация за компостиране, в рамките на Регионалната система за управление на отпадъците в Регион Гоце Делчев“.

„Даване съгласие за кандидатстване по програма „Красива България“ с „Проект прилагащ мерки за енергийна ефективност на сградата на ОДЗ „Пролет“ с.Мосомище“.

„Даване на съгласие за поемане на краткосрочен общински дълг с цел реализация на проекти „Климатизиращи се здравни институции“ и „Нашият общ път към съвместното бъдеще“.

В комисиите ще се дискутира и казуса за „Изменение на Решение № 627 от 29.11.2018 г. на Общински съвет-Гоце Делчев относно удължаване срок на кредит.

„Изменение и допълнение на Наредба № 14 за определяне размера на местните данъци на община Гоце Делчев.
Проект за допълнение на Правилника за организацията и дейността на Общински съвет-Гоце Делчев, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация.

Решенията на членовете на постоянните комисия ще са валидни на заседанието и за „Предоставяне на земи от общинския поземлен фонд по искания на Общинска служба по земеделие гр.Гоце Делчев“.

„Промяна на показателите за УПИ VIII-1131 от кв. 144 по действащия план на гр. Гоце Делчев“.
„Промяна на показателите за УПИ I-3243 от кв. 255 по действащия план на гр. Гоце Делчев.“
Разрешаване изготвянето на ПУП за промяна предназначението на земеделски имот /нива/ с №05606.27.44, местност „Балтовици“ от землището на село Борово, община Гоце Делчев, за “склад за селскостопанска продукция” и
„Разрешение изготвянето на ПУП-ПР за обособяване на два нови урегулирани поземлени имота“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене