Самоуправство или бащиния в общината!? Томов поставя стъклени врати без идеен проект! Без разрешение за поставяне? Затваря общината за хората!

Съветничката Мария Гошева: Общината се превръща в полицейска сграда

Хванаха отново Румен Томов в издънка! Този път той наредил да поставят стъклени врати в сградата на общината в Благоевград без изобщо да има нужния проект за това. За същите се изсеква идеен проект как изглежда и разрешение за поставяне .Като преди това трябва да се разгледа от комисия.

За нарушението алармира председателят на ОбС Андон Тодоров по време на извънредното заседание днес и поиска, ако има идеен проект за стъклените врати, да се предостави, за да се види.

„Искам да запозная с един казус с дупки. Пробиват се врати, Томов каза,че отваря общината за хората, а сега с тях най-вероятно я затваря. Или може да си мисли,че тази община му е като в къщи и може всичко да си прави“, каза остро Тодоров.

Той поиска от кмета да обясни защо се налага това и припомни,че преди време не му е позволено да пробие няколко пирона за снимки на председатели на ОбС. По примера на наредените на стената до кметския кабинет бивши кметове.

Съветничката Мария Гошева стигна още по-далеч, като заяви, че общината се превръща в полицейска сграда и попита колко са страшни гражданите на Благоевград.

Румен Томов призна,че няма такъв проект и се оправда, че новите врати се налага да се поставят, защото старите съоръжения за достъп се прескачат.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене