/Видео/ Потресаващо и скандално на вниманието на РУО Благоевград! Преподавателка в училището в Горно Драглище, бие скубе и крещи срещу ученичка…

Потресаващо и скандално на вниманието на РУО Благоевград!

Ето как възпитава ученичките преподавателка по български език в училището в Горно Драглище, бие скубе и крещи срещу ученичка с грозни думи…

Нейна колежка и приглася и нарича момичето „лайнарко“! Вината на момичето е, че счупила вратата на класната стая

Сензационен клип се завъртя преди около час в социалната мрежа. На клипа се вижда как учителка налага и дърпа за опашката ученичка, крещейки в лицето и неразбираеми думи. Сякаш съпротивата на ученичката отприщваше още повече агресията на учителката. Училището е „Неофит Рилски“ в разложкото село Горно Драглище, а учителката е преподавателката по български език Райка Калоянова..

Боят продължи на няколко етапа, а действията на Калоянова бяха наблюдавани от друга учителка, която също се включи в кавгата, наричайки едно от момичета „лайнарко „.

Какво са направили ученичките та са отприщили подобна агресия не става ясно, отчетливо се чува само как Калоянова предупреждава, че трябва да дойдат родителите, които знаят какво да правят.

По-късно се изяснява, че е повредена някаква врата на училището. Случаят е потресаващ, а това, което показва клипът е омерзяващо цялата преподавателска гилдия, ако такива са учителите, значи това оправдава и неприличното и агресивно поведение на някои ученици.

Още утре ще попитаме в инспектората по образованието дали са информирани за подобен инцидент и какво заслужава учителката за подобно поведение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене