„Ако мислиш за 10 години напред, посади дърво“ ,бе мотото на днешният ден от „Седмица на бащата“ на четвъртокласници от Трето ОУ „Братя Миладинови“

„Ако мислиш за 10 години напред, посади дърво“ ,бе мотото на днешният ден от „Седмица на бащата“на четвъртокласници от Трето ОУ „Братя Миладинови“ с баща и син Александър и Стефан Джамбазови

За четвърта поредна година учениците от 4 „б“ клас при Трето ОУ „Братя Миладинови“  в град Гоце Делчев се включиха в националната кампания „Седмица на бащата“.

Участието на четвъртокласниците в училищните инициативи, посветени на бащите,  бе под мотото „ Ако мислиш за 10 години напред, посади дърво“.

Така ,баща и син, Александър и Стефан Джамбазови с активната помощ на съучениците на Стефчо, засадиха в училищната градина череша.

С много символика бе белязана тази инициатива – баща и син, бивш и настоящ възпитаник на училището; родители, с мисъл за бъдещето на децата на България и деца, устремени към бъдещето!

Един чудесен спомен ще остане  за четвъртокласниците засаждането на тяхното дърво,и всеки път, когато минават покрай него, ще му се радват и ще чакат с надежда да берат неговите сладки и обичани от всички деца плодове – плодовете на приятелството!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене