Кметът на Община Доспат инж. Елин Радев сформира работна група за изготвяне на План за интегрирано развитие на община Доспат за периода 2021-2027 г.

Със Заповед № А-622/28.10.2020 г. кметът на Общината  Елин Радев е сформирал работна група за изготвяне на План за интегрирано развитие на община Доспат за периода 2021-2027 г.

За утре 12.11.2020 г. от 10 часа е насрочено първото заседание на работната група на което ще бъде обсъден и приет План-графикът за дейностите по изготвянето и приемането на Плана за интегрирано развитие на община Доспат за периода 2021-2027 г. След приемането му , жителите на  община Доспат ще бъдат  своевременно уведомени .

От общината предлагат на жителите на община Доспат  заповедта на кмета, а за въпроси, предложения, питания и др. за в бъдеще всички желаещи и  имащи отношение къб лазвитието на община Доспат  ще могат да се обръщат към Секретаря на общината  Веселин Калфов, който е Председател на работната група на тел. 0895 532 700 и да пишат на имейл sekretar@dospat.egov.bg или veselin.kalfov@abv.bg.

Ръководството на община Доспат  припомнят , че все още се събират мнения чрез  он-лайн анкетата и призовават за  по-голяма активност от страна на жителите на общината . Ето и дословната заповед на кмета Елин Радев в едно с  членовете на работната група  .

З А П О В Е Д

А-622/28.10.2020г.

На основание чл. 44, ал. 2 във връзка с чл. 44, ал. 1. т. 1 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, и във връзка Методическите указания за разработване и прилагане на Планове за интегрирано развитие на общини (ПИРО) за периода 2021-2027 г. на МРРБ (т. 5.1).

 

Н А Р Е Ж Д А М:

  1. Да се сформира работна група за изготвяне на План за интегрирано развитие на община Доспат за периода 2021-2027 г. в следния състав:

Председател:

Инж. Веселин Калфов – Секретар на община Доспат

Заместник-председател:

Хасан Кочаков – Н-к отдел „Европейски програми и обществени поръчки“ в община Доспат

Членове:

  1. Юлия Джамбазова – юрисконсулт в община Доспат
  2. Красимир Горов – Н-к отдел „ИЕСС” в община Доспат
  3. Николай Велинов Н-к отдел „ТСУ и НСИК” в община Доспат
  4. Светлин Красенов – Н-к отдел „ОКСС” в община Доспат
  5. Адриана Малинова – Н-к отдел „ТСМД” в община Доспат
  6. Николина Мутафчева – Н-к отдел „Финанси – БСМДТ” в община Доспат

Секретариат:

Кристина Руменова Велинова – ст. специалист „ЕПОП”

  1. На първото си заседание работната група да определи етапите, практическите действия и план-графика за изготвянето на ПИРО на община Доспат за периода 2021-2027 година.
  2. Работната група да партнира и да съдейства на избрания изпълнител по време на разработването на плана – да предоставя информация, да съгласува отделни части на документа в процеса на изработката, да организира и да участва в обществените обсъждания.

Настоящата заповед влиза в сила от дата на издаването й, като обхваща периода до окончателното приемане на Плана за интегрирано развитие от Общински съвет – гр. Доспат

Настоящата заповед да се връчи на лицата за сведение и изпълнение.

Контролът по изпълнението на заповедта ще изпълнявам възлагам на зам. Кмет на община Доспат – Славейко Сельошев

 

Инж. Елин Радев

Кмет на община Доспат

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене