Ведат Хюсеин отново начело на ДПС – Югозапад! Интригите на Башев и роднините му не успяха! САМО В ТОП ПРЕСА! ЦЯЛАТА ИСТИНА!

На проведената онлайн отчетно-изборна областна конференция на ДПС Благоевград Ведат Хюсеин бе избран за председател на областния съвет, този уикенд.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ се включи онлайн и поздрави делегатите на форума. Зам.-председателят на ПГ на ДПС Халил Летифов също се включи онлайн. На конференцията присъстваха зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов и народният представител Елхан Кълков.

Дни преди избора за областен лидер на партията, усилено се говореше за организирано опозиционно лоби на новият – стар председател, което навило като негов опонент да излезе членът на ДПС – Гоце Делчев – Джалил Бошнак. В последният момент обаче номинацията била изтеглена и на самото заседание не били придложени други кандидати, научи Топ Преса от свои източвници в партията.

По непотвърдени данни двигателите на тази продривна дейност били позорно изгонения от партия ДПС – екс кмет на Гърмен и екс депутат Ахмед Башев и негов много близък човек в самата партия. Двамата обиколили доста членове на партията и опитвали да им внушат да бъдат недоволни от управлението на Ведат Хюсеин, а за това те обащавали постове и блага. Наминацията която издигали устно е на заместник председателя на ОБС – Джалил Бошнак, който обаче не беше номиниран. До ден днеше никой не знаел неговот остановище по въпроса. Може би за това никой не им се възрал на лъжите. Пъклените планове и сътровените интриги, не успели да дадат резултат и намеренията им да детронират Ведат Хюсеин от поста били неуспешни.

„Има хора в партия ДПС, които гладят костюми за какви ли не постове. Правят ежедневна маршрутна линия до централата и ползват имена, на членове на ръководтвото. ДПС е партия на екипността и взаимното уважение, ДПС е пример за демократичност и прозрачност и всяко решение се случва пред състава и и когато „картите са на масата“. В такива случаи често цитирам нашият почетен лидер д-р Ахмед Доган който казваше : Някои наши съпартийци ни се сърдят понякога, че не ги слагаме на първия ред на партийните форуми. А не се сещат да ни благодарят че са в залата…“ сподели мнение по създалата се ситуация,високопоставен източник на ДПС – югозапад пред Топ Преса.

Ведат Хюсеин с години доказа че е личност, балансирана, диалогична и резултатна, авторитетът му сред привържениците и членовете на ДПС расте в годините, така че според актива той е незаменим фактор в управлението на местната структура.

Топ Преса от сърце му пожелава успешен мандат! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене