Ротари клуб – Дупница, с дарение в три училища

В три училища вчера беше направено дарение от Ротари клуб Дупница. В ОУ „Христо Ботев“ с. Самораново, ОУ „Христо Ботев“ с. Крайници и в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Яхиново бяха предадени по 5 компютърни конфигурации от президентът на Ротари клуб Дупница за 2020-2021г Славчо Павлов заедно с членове от клуба.

15-те компютъра са подарък от Ротари клуб – Горна баня, за Ротари клуб – Дупница, а ние преценихме, че трите училища ще имат голяма полза от тях. Не е тайна, че училищата в селата работят активно със своите ученици, но заради малкия брой на децата и ограничен бюджет невинаги успяват да закупят необходимата за образователния процес техника, коментираха от организацията.

„Днес училището ни получи дарение от Ротари клуб Дупница – пет компютърни конфигурации. Те бяха връчени от президента на клуба Славчо Павлов. Огромни благодарности за помощта, която идва в много подходящ момент!“, казаха от ОУ „Христо Ботев“ с. Самораново.

Надяваме се, че компютрите ще бъдат в полза както на учениците, така и на учителите за успешно и увлекателно предаване и усвояване на учебния материал. Нека се ползват със здраве и донесат много успехи и отлични оценки, призоваха от Ротари клуб – Дупница.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене