Спасявайте се! Кучета подгониха и колата за почистване

Бездомните кучета станаха свирепи в центъра на Благоевград. Днес си образуваха гонка пред мола в града, а едно от тях подгони колата за почистване на улиците. Това е единствената кола в града,която не може да смогне с почистването на улиците. Почистващата фирма „Биострой“ се нуждае от още много такива коли.

„ Не може спокойно да се излезе на площада в Благоевград,отвсякъде те дебнат яростни кучета. Изпитвам панически страх като ги видя и цялата треперя“, коментира млада благоевградчанка. Тя самата обясни,че много обича животните и в къщи отглежда малтийска болонка, която разхожда със страх в градинката около НАП, тъй като там има непрекъснато глутници кучета.

Една година Румен Томов не въвежда никакви мерки за популацията на бездомните кучета. Те непрекъснато се множат и в скоро време ще останат единствените живи същества, които се разхождат по търговската улица в града. То хора почти не останаха!

Една година няма никаква стратегия за намаляването на бездомните кучета, а това е един от важните проблеми в града. Трябва да се намери формула и проблемът да се реши кардинално.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене