Джамбазки: Модерните розови талибани носят вина за последните атентати

Вина за последните атентати в Европа нямат толкова брадатите главорези, колкото модерните розови талибани.

Това заяви в „Точка на кипене“ по Национална телевизия „България 24“ евродепутатът Ангел Джамбазки по повод терора в австрийската столица.

Европейците бяха забравили за тероризма, който сами бяха поканили в домовете си.

Нима не помним, че преди не много години тълпи умилени, с блеснали погледи, млади активисти, ратуващи да не се определят полово, крещяха, че нашествениците са добре дошли. Подаряваха им плюшени мечета.

Модерните розови талибани канеха всеки един нелегален имигрант,

наричаха го „бежанец“. За тях всеки един брадат сириец, ливанец или либиец бе майка с дете. Но не, това не са „майки с деца“, това са терористи. Те правят атентати, убиват хора.

Дошли са да воюват за джихад, за ислям,

продължи Джамбазки.

Ние от ВМРО дълго време предупреждавахме, че това ще се случи. Няма как да каниш в Европа всеки един ислямист. Та тези хора са участвали в бойни действия, убивали са европейци и преди. Няма как да се правиш на неразбрал и да очакваш, че ще се впишат в европейското общество, заяви още българския евродепутат.

Заместник-председателят на ВМРО коментира, че ислямистите не са дошли в Европа да стават ядрени физици или да следват в Консерваторията.

Дошли са, за да правят това, което могат. А то е да режат глави,

натърти той.

Има обаче една група –

модерните розови талибани.

Апологети на ЛГБТИ и т.н., които настояват винаги за признаване на всякакви малцинства. За защита на всякакви странни разновидности и отклонения от нормалното. Та тези хора носят вината, категоричен е Ангел Джамбазки.

Нека напомним кои бяха в България тези, които казваха „Бежанците са добре дошли“. Това е добре да се знае.

Това е т.нар. „Истанбулска коалиция“.

Включва в себе си „Демократична България“, кръга „Капитал“, старите комунистически професори от АОНСУ, които вече са се пребоядисали на демократи. Цялата тази група от токсични хора иска

да промени нашия начин на живот.

Канят главорезите вкъщи. Онзи ден ги поканиха във Франция, после – във Виена, изброи Джамбазки.

Слава Богу, България е част от държавите между Балтийско и Черно море, в които все още е останал здрав разум.

Съпротивляваме се активно на провокациите модерните розови талибани

на соросоидните медии и цялата тази платена от чужди посолства обществена тиня, която ни залива. Те това проповядват – искат да пуснем всеки един джихадист, главорез в дома си, заяви още евродепутатът.

Как според Джамбазки се развиват преговорите със Северна Македония след срещата на външните министри на двете страни в Берлин може да научите във видеото с цялото интервю >>>

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене