10 465 лева даряват от „Българска история“ за болницата в Гоце Делчев

Сумата е събрана само за 5 дни в кампанията „БлагоДари с книга“. От сдружение „Българска история“ даряват 20% от стойността на закупени избрани книги по повод Деня нанародните будители.
Със събраните средства ще бъдат закупени 2 от необходимите 5 апарата за неинвазивна вентилация.
Ето и цялото съобщение на сдружение „Българска история“:
Скъпи (по)читатели,
Кампанията „БлагоДари с книга“ приключи!
За пореден път доказахте, че сдружение „Българска история“ обединява хиляди прекрасни хора, които в трудни моменти са готови да протегнат ръка.
Крайният резултат на кампанията надмина и най-смелите ни очаквания, като благодарение на вас днес наредихме по сметката на МБАЛ „Иван Скендеров“ дарение на обща стойност 10 465 лв.
Сумата бе събрана само за 5 дни и представлява 20% от стойността на вашите поръчки в празничната ни онлайн кампания за Деня на народните будители.
Страхотно е, че благодарение на общите ни усилия болницата ще успее да се сдобие с 2 от необходимите 5 апарата за неинвазивна вентилация, с които пациентите ще могат да бъдат лекувани.
Вярваме, че книгите, които съвсем скоро ще получите, ще ви разкажат вълнуващи истории от родното минало, но и ще ви напомнят за неуморния труд на българските лекари.
Благодарим от сърце!
От признателния екип на „Българска история“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене