Connect with us

ГЕРБ

ПП ГЕРБ Благоевград помогна за приемане на дарение за МБАЛ-Благоевград

Published

on

Общинският съветник от ПП ГЕРБ Благоевград Красимир Роячки и членове на партията от общината помогнаха при приемане на дарение от медицински легла, колички, столове и други материали, които МБАЛ-Благоевград получи днес.

„ГЕРБ Благоевград винаги са помагали на болницата и ще продължаваме да го правим. Днешната акция отново показва това. Тази година сме дарили неколкократно маски, шлемове, ръкавици и предпазни костюми за нуждите на МБАЛ Благоевград по време на пандемията, причинена от COVID-19. Имахме планувана инициатива за облагородяване на двора на болницата, но предвид тежката ситуация с броя на заразените в общината, я отложихме и ще я проведем през някой от следващите месеци.“, каза Красимир Роячки.

ПП ГЕРБ Благоевград ще продължи да помага на болниците в региона като в следващите седмици членове на партията и общински съветници ще бъдат доброволци-санитари в COVID-отделенията.

ГЕРБ

Честит Рожден Ден, г-н Динев!

Published

on

Днес Георги Динев – Народен представител от 44-то, 45-то и 46-то Народно събрание, празнува своя рожден ден!

Уважаеми господин Динев, Приемете сърдечните  поздравления от целият екип на медийна група Топ Преса по случай Вашия рожден ден с пожелания за здраве и успех във високоотговорната Ви дейност на политик и държавник!

Честит Рожден Ден!

Continue Reading

ГЕРБ

Бойко Борисов в Стамболийски: Цялата им борба е за министерски постове, пари и власт. Най-виновен е Румен Радев!

Published

on

Цялата им борба е за министерски постове, пари и власт. Нищо друго не ги интересува. Някаква госпожа там с 5,1 процента на изборите казала, че трябва да се пазят от дългата ръка на ГЕРБ и ДПС. За ДПС не знам, но ние искаме да сме на хиляди километри от това продажно мнозинство, което искате да направите. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в град Стамболийски по повод скандалите между ИТН и ДБ при преговорите им за съставяне на правителство. По думите на Борисов най-виновен за сегашната ситуация е Румен Радев и ще се види в следващите дни как прикриват много неща, защото най-ги е страх от това, което са направили.

„Това, което го говорехме преди две седмици, днес го чухме в парламента. Че са далавераджии и искат само постове. Още преди 2 седмици му казах на Слави Трифонов през медиите, да даде главен прокурор на Христо Иванов и той нищо друго няма да иска. Ние не сме се срещали с никой и не искаме да участваме“, подчерта председателят на ГЕРБ. Според него, ако отидем на трети избори, това са половин милиард лева похарчени от държавата за избори. „Не само, че не искаме да участваме в правителство, но не искам и добър ден да ни кажат. Да си направят правителство и да си поемат отговорността. Да не ни намесват нас, нека да си направят правителство. Не знам сега как ще се сдобрят. Тошко Йорданов каза, че техният министър е мошеник. Ние като казахме, че най-добрият му приятел Спецов е мошеник, вие си траехте“, припомни Борисов. Той бе категоричен, че ГЕРБ е готова за избори и ще увеличи своя резултат, но за държавата е по-добре сега да направят правителство и да си поемат отговорността. „Признавам вота на хората и нека първият да направи правителство. Това е демокрацията. Да не ни слагат, че участваме в някакви преговори“, призова Бойко Борисов.

„Това е демокрацията по Рашковски и Радевски, която Христо Иванов иска да наложи. Другите купуваха гласове яко и затова сега са уплашени, защото ние без нищо имаме колкото тях. Другите партии ходеха по предприятията, но тях дали са ги викали да ги предупреждават да не правят корпоративен вот? И ДБ, и ИТН ходеха по предприятията. Полицаите не са виновни, като имат такъв министър като Бойко Рашков. На тях им е неудобно да правят това“, посочи председателят на ГЕРБ по повод терора над симпатизантите на ГЕРБ в дните преди изборите на 11 юли. „Цялата страна беше с техни билбордове, през 1 километър на магистралата. Тези пари от къде са?“, попита Борисов.

„От Стефан Янев три упрека чух към нас сутринта, разбирам го човекът, че му е неудобно и неслучайно е излязъл през задния вход на парламента. Първото е, че сме давали по 50 лева на пенсионерите. Да му кажа, че не може това да е упрек, че сме дали на 2,4 милиона пенсионери пари за лекарства по време на пандемията. Вторият упрек е за Северозапада – защо сме правили „Хемус“ и Ботевград-Видин. Ами защото има нужда от развитие и там. И третото е, че сме давали безвъзмездно пари на бизнеса при Ковид-кризата. Упреците на Стефан Янев са наша реклама“, категоричен бе лидерът на ГЕРБ. Той припомни, че БСП са фалирали най-много банки. „Сега първото, което направиха е да се хвърлят на ББР. Само че Кирил Петков каза, че банката е капитализирана и е в цветущо състояние. Сега битката е как да я източат. С поставени фирми уж за Ай Ти, ще дават по 5-10 милиона необезпечени и те няма да ги върнат“, предупреди Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ изрази възмущението си, че в новия вариант на Плана за възстановяване е предвиден 1 милиард за 1 гигават соларни паркове и попита хората от това ли най-много имат нужда? „Обещали са мангизи на някой, за да купят от тях батериите“, посочи Бойко Борисов.

Continue Reading

ГЕРБ

Георги Динев: Да се учим от грешките на миналото. Да живеем така, че да не се повтарят в бъдещето

Published

on

Да се учим от грешките на миналото.
Да живеем така, че да не се повтарят в бъдещето 🇧🇬 🇮🇱
В памет на загиналите от Полет 402 на Ел Ал.

Continue Reading

ГЕРБ

Георги Динев: Най-трудната професия в живота е да си Човек…

Published

on

,,Най-трудната професия в живота е да си Човек.”
Това ще бъде моят мотив и стремеж в работата ми в 46-то Народно събрание.

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ПОПУЛЯРНИ