Онлайн емоции и учене в рамките на втория етап на Академията за млади промоутъри

Второто ниво на Академията за млади промоутъри на културно наследство продължава се проведе онлайн в рамките на три дни в периода 22 – 24.10.2020 г. чрез платформата за онлайн събития Zoom. Академията се организира в рамките на проект „Младите хора – новите промоутъри на културната идентичност на трансграничния регион“, реализиран  с финансовата подкрепа на Европейския съюз, чрез Програмата за трансгранично сътрудничество между България и Република Северна Македония.

Във втория етап на Академията се включиха най-добрите участници от двете държави, които представиха своите кратки видеа за популяризиране на културното наследство на трансграничния регион. По време на обучението участниците развиха своите умения за вербална и невербална комуникация, а също и за разказване на завладяващи истории. Представени бяха интересни приложения за видеообработка, иновативни кадри за заснемане, инструменти за дигитален маркетинг и много други. В заключителната фаза на Академията ще се проведе Финална конференция, на която ще бъдат представени финалистите и техните от двете страни на границата.

Повече информация за проекта и предстоящите дейности може да намерите на Facebook страницата на проекта: https://www.facebook.com/youngpromoters.eu и в Интернет на адрес: youngpromoters.eu

Тази публикация е осъществена със съдействието на Европейския Съюз. За съдържанието на тази публикация отговорност носи единствено Сдружение Бизнес информационен и консултантски център – Сандански и не може по никакъв начин да отразява мнението на Европейския Съюз.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене