Жена от Кочериново се самозапали, транспортирана е в Пирогов

Жена от град Кочериново е с тежки изгаряния и  реална опасност за живота, след  като се заляла  с бензин  и се запалила.  В момента  лекарски екипи от Благоевград я реанимират, предаде БНР.

41-годишната жена  пламнала пред очите на съседи в района на стадиона в Кочериново.  На помощ се притекли  намиращите се наблизо хора, след минути дошъл и екип на пожарната служба. Пристигналата линейка от спешна помощ в съседния град – Рила – я транспортирал до спешното отделение в областната болница в Благоевград. Според лекарите степента на изгаряне  на части от тялото ѝ е 70%. Повече информация даде хирургът д-р Нешев:

„Тежко изгаряне – и на крайниците, и на лице, и на шията. Тежко! В момента се реанимира! Прави се първична обработка и след това вече, евентуално, ще направим връзка с „Пирогов“, с клиниката по изгаряния. Ще я транспортираме с наш екип. Има реална опасност за живота ѝ. Тя е докарана от „Спешна помощ“ – Рила. Информацията е много оскъдна. Най-вероятно опит за самоубийство, но да не бързаме да говорим“.Тя е транспортирана за „Пирогов“. Жената е била докарана по-рано в Спешното отделение на МБАЛ-Благоевград, където раните ѝ са първично обработени.

Към момента не са известни причините, довели до решението жената да се самозапали.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене