Вяра: Обвиненият в опит за изнасилване на непълнолетната си братовчедка Салим от Склаве излезе от ареста и отпраши на почивка в Гърция

къща
Баба му Ружа: Двамата са пили само кафе, семейството на момичето са лоши хора и никой не ги обича

Изпратиха Айше на гинекологичен преглед, тя била затворена в гардероб в къщата на Мариян – приятел на Салим, твърдят комшии

22-годишният Салим, обвинен в опит за изнасилване на 13-годишната си братовчедка Айше Мартинова от Склаве, излезе от ареста и веднага замина на почивка в Гърция.

Скандалът тресе санданското село. Онзи ден Салим бе заключен в РПУ-Сандански след жалба на родителите на Айше, които поискаха от полицията да разследва случая, защото те се опасяват, че дъщеря им е била държана под ключ от братовчед си с цел сексуално посегателство. Бабата на Салим Ружа заяви, че няма нищо подобно и е недопустимо Салим да е извършил каквито и да било действия спрямо момичето, защото те са първи братовчеди и само са пили кафе.

циганка

„Семейството на момичето са лоши хора и никой не ги обича”, отсече Ружа. Бабата на момичето Здравка Карагюзова поддържа версията, че Салим се е възползвал от внучката й. Тя каза, че вчера Айше е била в Сандански на гинекологичен преглед. При въпрос какви са резултатите, майката на девойката започна да псува и троснато каза: „Оставете ни на мира”.

цигани

Хората в Склаве разказаха, че Мариян е приятел на Салим и именно в неговата къща е била заключена Айше. Роднините споделиха, че тя изчезнала за 2 часа и от съседите разбрали, че се намира в къщата на Мариян. Салим я бил скрил в гардероба, а после майка й отишла, счупила прозорците и я изкарали навън. Били я пребили от бой, а момчето избягало, но впоследствие било хванато от полицията. Айше се срамува и е изключително притеснена от случката.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене