Connect with us

ГЕРБ

Народният представител Стефан Апостолов: Днес, заедно с министъра на младежта и спорта Красен Кралев открихме новоизграденото игрище с изкуствена настилка в село Черниче

Published

on

Днес, заедно с министъра на младежта и спорта Красен Кралев открихме новоизграденото игрище с изкуствена настилка в село Черниче.
И преди съм казвал, че министър Кралев е приятел на Община Симитли, затова и при посещението му в Черниче, заедно с кметът Апостол Апостолов, му връчихме почетен плакет на Общината.
Игрището, което е изградено по Наредба № 4 на Министерството на младежта и спорта е на стойност почти 105 хил. лв.
То ще се ползва от над 150 деца и младежи. Кметът на Черниче Георги Стефанов сподели, че за жителите на населеното място, игрището е сбъдната мечта. Той благодари на министър Красен Кралев, на кмета на Симитли Апостол Апостолов и на народния представител Стефан Апостолов.
А министър Кралев каза, че в Община Симитли са изградени общо 12 игрища.
Като зам.-предеседател на комисията по въпросите на децата, младежта и спорта съм горд, че в Община Симитли вече няма населено място без изградена детска площадка.
Мили деца, това, което направихме в Черниче е за всички вас, защото вие сте нашето бъдеще!

коментара

ГЕРБ

Народният представител Александър Мацурев: От изключително значение е настоящите противоепидемични мерки да бъдат спазвани стриктно от всички

Published

on

Взех участие в работна среща в община Банско, на която обсъдихме мерките за подготовка за предстоящия зимен сезон. От изключително значение е настоящите противоепидемични мерки да бъдат спазвани стриктно от всички. Само това ще гарантира възможно най- нормално протичане на сезона. Вярвам, че предвид нелеката ситуация пред която е изправен туристическия бранш у нас и в света, по-важно от всякога е рекламните кампании на Банско да бъдат насочени към туристите от България и съседните държави. Искрено се надявам, че макар предизвикателствата,ще има успешен туристически сезон. Това зависи обаче от самосъзнанието и личната отговорност на всеки един от нас да спазва мерките. Само единни можем да преодолеем това препятствие. Утре в гр.София ще се проведе среща,където ще се изслушат вижданията на туристическия бизнес за мерките за реализиране на възможно най- нормален зимен сезон. Дай Боже да успеем. На първо място, преди всичко стои здравето! За това нека бъдем отговорни и да се пазим сами!

коментара

Continue Reading

ГЕРБ

Депутати, съветници и ръководството на ПП ГЕРБ уважиха официалния празник на град Дупница

Published

on

С тържествена сесия на Общински съвет и водосвет за здраве и благоденствие Дупница отбеляза днес своя официален празник.
В празничното си слово кметът инж. Методи Чимев поздрави всички дупничани и гости на града, събрали се на пл. “Свобода”. По време на тържествената сесия областният управител Виктор Янев също поздрави жителите на Дупница, пожелавайки им здраве и просперитет.
Със званията почетни граждани на Дупница бяха удостоени посмъртно Жак Асеов, Крум Чапрашиков и Стефан Чапрашиков.

Гости на официалния празник бяха народните представители от ГЕРБ Кирил Калфин и Радослава Чеканска, както и зам. областният управител д-р Матей Попниколов. Празника уважиха също зам.-кметовете Крум Милев и Олга Китанова, членовете на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Дупница и съветници Емил Гущеров и Йордан Йорданов, както и всички общински съветници от политическата сила.

Празникът продължи с тържествена програма, в която участваха вокални и танцови състави от детските градини и училищата в община Дупница.

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2020
П В С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ