Гришо и Янович тази вечер от 18 часа

Григор Димитров

Григор Димитров ще започне през днешния ден участието си на Мастърса с награден фонд $4,017,355 в Синсинати, където почиваше в първи кръг като поставен под №7 в основната схема, а във втори ще се изправи срещу Йежи Янович в двубой между двама от най-добрите млади тенисисти на тура, пишеtenniskafe.com. Срещата между първата ни ракета и поляка е първа в програмата на Корт №3, ще започне в сряда от 18:00 ч. българско време.

Това ще бъде първи официален мач между двамата, но досега Гришо и Йежи са изиграли три срещи помежду си, разменайки си по една победа при юношите, а през изминалия сезон българинът се поздрави с успеха след 6-1 7-6(5) на демонстративния турнир „The Boodles“.

Букмейкърите обявиха Димитров за големия фаворит в предстоящия двубой с коефициент 1,22, а победа за 203-сантиметровия поляк, който в момента се намира под №65 в ранглистата, е оценена с 4,00. Успее ли да оправдае техните очаквания, Гришо ще защити спечелените 90 точки от миналогодишното издание на турнира, а на осминафиналите ще срещне Жулиен Бенето или преминалия през квалификациите Джеймс Уорд.

Първата ни ракета от няколко дни е в Синсинати, подготвяйки се усилено преди началото на турнира, а през вчерашния ден негов партньор в тренировките бе Анди Мъри. „На корта с Григор Димитров и Анди Мъри тази сутрин. Единственият неприятен момент бяха лошите волета и реакции на мрежата от страна на Даниел Валверду“, пошегува се в Twitter Роджър Рашийд.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене