Connect with us

Хороскоп

Хороскоп за 15 октомври! Кошмарен ден за 3 зодии

Published

on

ОВЕН

Днес Овните никак не са с добро самочувствие, особено мъжете от знака. Денят е много разнообразен на събития и има предупреждение за толерантност и дипломатичност от ваша страна. За осъществяването на финансовите си планове за деня е необходимо да сте много внимателни и умерени в изискванията си при бизнес контакти и подписване на договори.

ТЕЛЕЦ

За по-голямата част от знака четвъртък е напрегнат поради необходимостта от приключване изпълнението на задача. Наблюдават се и тревоги във връзка с неизяснени интересуващи ви обстоятелства. По-добре е да изчакате и да действате предпазливо. Позитивни промени ще настъпят по-късно. Дамите се чувстват катастрофално у дома, необходима е промяна.

БЛИЗНАЦИ

Четвъртък е доста благосклонен към Близнаци. Бизнесът ви може да бъде облагоприятстван от изясняването на проблеми, свързани с ваш съдружник. Ако разчитате на подкрепата на някакъв мъж с възможности, днес няма да се получи, а и срещата може да не се осъществи. Бъдете предпазливи в службата.

РАК

Изпъкват притеснения от финансов характер, но изглежда четвъртък ще ви изненада приятно в този смисъл. Определено позитивно значение имат контактите днес. Бъдете ведри и общителни с близки, приятели и колеги. Впрочем по професионална линия се очертават възможности за печалби.

ЛЪВ

Поведението на Лъвовете в четвъртък може да бъде причина за негативно развитие на деня. В бизнеса търпите промени, но това по никакъв начин няма да наруши финансовия ви статут и авторитета, с който се ползвате в обществото. Контактите ви носят полза и удовлетворение, а служебният ден е успешен.

ДЕВА

Успешен ден за Девите, през който окончателно ще се разреши проблем, свързан с финансите ви и професионалния стабилитет. Настъпват благоприятни промени, които ви дават много сили и мобилизация за изпълнение на делата. Имате протекции от влиятелен мъж, не пренебрегвайте полезен съвет. Не е лошо обаче да бъдете по-сдържани в общуването.

ВЕЗНИ

Засилената интуиция на Везните в четвъртък може да бъде в полза не само за тях, но и за околните. Днес бихте подпомогнали много близки и приятели, стига те да се вслушат в съветите ви. Мъж на служебното ви място, вероятно началник, ще бъде причина за промяна на професионалната ви изява. Постарайте се без напрежение и раздразнение да приемате новините.

СКОРПИОН

Вероятно ще бъдете затрупани с работа, но е за добро. С каквито и проблеми да се сблъскате, впоследствие ще ви радват придобивки. Денят предлага стабилен материален статут за дома ви и благоприятства финансите. За някои Скорпиони изпъкват нови предизвикателства в материалната област с тенденция за печалби.

СТРЕЛЕЦ

Много добър ден за Стрелците. Четвъртък ще поднесе материални изкушения за вас, като не е изключена бърза реализация в този смисъл. Успешен професионален ден и сигурно ще успеете завършването на поетите ангажименти. Контактите в обществото само могат да допринесат за доброто развитие на деня. Успешен ден за хората на изкуството. Ще намалите стреса, като се съсредоточите върху нещата, които обичате да правите.

КОЗИРОГ

В добро здраве и силен дух, днес сте с намерение да довършите докрай планираните задачи за деня. Четвъртък предразполага за подобно развитие на делата ви и вие знаете, че няма време за отлагане. Денят не е добър за разрешаване на проблеми, свързани с бизнеса. Възможно е да имате повече ангажименти, избягвайте разправии с влиятелни мъже. Само ще си опънете нервната система и ще изпуснете нервите си и ще обидите някого незаслужено.

ВОДОЛЕЙ

За голяма част от Водолей четвъртък е изцяло любовен, но не е за пренебрегване и материалният шанс. Звездите откриват изгодни възможности за осъществяване на желана промяна във финансов аспект. В много отношения можете да разчитате на добрия шанс и възможностите. Не се нагърбвайте да решавате чужди проблеми, няма да бъдете оценени.

РИБИ

В четвъртък промените няма да отминат и Рибите. Това като че ли най-вече засяга мъжете от знака. Доста безкомпромисни, вие сте решили, че най-сетне нещата ви трябва да потръгнат и днешният ден ще ви даде тази възможност. Вниманието ви трябва да бъде съсредоточено на работното място, тъй като има възможност да ви се случат неприятности, които ще бъдат предизвикани от човек, който стои по-високо в йерархията от вас.

коментара

Advertisement
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 22 октомври

Published

on

ОВЕН
Овни, днес действията ви са прекалено открити и често неудобни за много от околните. Това е позиция, която предизвиква трудности и създава напрежение на много нива. До известна степен имате право, но онова, което желаете, ще го постигнете.

ТЕЛЕЦ
При Телците четвъртък е ден на трудно начало, което се свързва с намеренията ви за промени. Ще ги осъществите, но бавно. Положението ви не е много по-различно от това на Овните, но вие имате друг стил на действие.

БЛИЗНАЦИ
Четвъртък е ден на надеждите за родените под Близнаци. Предстои ви обновление на вътрешно и външно ниво, но то ще настъпи постепенно и бавно след преодоляване на редица препятствия, което няма да стане много лесно. От приятели и съдружници можете да очаквате измами и мошеничество.

РАК
Вие наистина сте устремени към нова реализация и промени. По всичко личи, че намеренията ви сега ще успеят, но безпокойството отново ще ви притеснява въпреки твърдото ви решение за осъществяване на делата. Четвъртък бележи край на мъченията, но поставя въпроса за психическа устойчивост и точни преценки.

ЛЪВ
Ще имате достъп до мястото, което възнамерявате да посетите, и възможност да реализирате намеренията си. Предварително се откажете от блъфиране и демонстрирайте твърдост. Много от вас са обезпокоени по финансов проблем и са готови на всичко, само да успеят да решат въпроса в своя полза.

ДЕВА
Този ден носи отдавна желаното разрешение на вашите финансови проблеми, свързани с работата ви. Има обаче някои условия, които е задължително да спазите, за да постигнете гореказаното. Избягвайте и най-малкия риск. Не демонстрирайте дръзновение – това създава впечатление за нестабилност.

ВЕЗНИ
Вашите проблеми също намират положително разрешение в четвъртък, каквито и да са те. Не липсват препятствия, но ще ги преодолеете. За различните сфери в живота този срок е различен, както и степента на постижение. По делови въпроси в професията положителните резултати ще бъдат налице още днес.

СКОРПИОН
Четвъртък се очертава като успешен ден. Имате възможности за осъществяване на полезни контакти, които в много случаи могат да завършат с придобивки за вас. Успехи ще имате и в професията си днес, но много от вас подхождат емоционално за разрешаване на различни въпроси, което ще ви създаде проблеми.

СТРЕЛЕЦ
Добър е вашият финансов шанс в четвъртък и сега можете да намерите разрешение на въпросите, които очакват отговор. На първо място, ще получите необходимата ви подкрепа от приятели. Денят се свързва с пътуване. Трудности можете да очаквате при реализиране на дейности, свързани с административни решения. Ще загубите проект от мудността им.

КОЗИРОГ
За родените под Козирог четвъртък е неочаквано успешен ден. Все пак голяма част от успеха ще се дължи на вашите контактни условия. Съществува известна опасност от дезориентация, предизвикана поради неправилни оценки, и това може да помрачи вашия успех. Преценявайте трезво действителните условия и реагирайте по адекватен начин.

ВОДОЛЕЙ
Днес Водолеите са възпрепятствани за решителни действия. Проблемът се свежда предимно до личностната ви нагласа днес, върху която немалко давление оказва домашната обстановка. Въпреки всичко повечето от вас ще бъдат както винаги с достатъчен професионален капацитет, за да извършат полезни действия, които ще им донесат нужното признание.

РИБИ
Емоционалността надделява днес у вас и ще ви създаде делови трудности. Освен това изоставяни проблеми постоянно ще излизат на преден план и ще допринасят за раздвояването ви. При някои от вас е належащо пътуване и може би ще решите тъкмо днес да го направите. Добри възможности създават контактите с приятелите днес. Най-важно е да не връщате мисълта си назад.

коментара

Continue Reading

Хороскоп

Хороскоп за 20 октомври

Published

on

ОВЕН
Вторник е доста успешен ден. Днес много от вас могат да завоюват финансови придобивки или да потърсят разговор с началника си в службата за повишаване на заплащането. Освен всички възможности денят ви носи късмет.

ТЕЛЕЦ
Телците са благоразумни във вторник и действат при изключителна сигурност. Днес не се занимавайте с финансови проблеми и каквито и да било финансови дела. В такава дейност няма да имате успех. Контактите ви обаче ще бъдат плодотворни, а вие сте в състояние да осъществите началото.

БЛИЗНАЦИ
Трудно започвате във вторник. Изглежда повечето от вас са преуморени и желанието им за каквато и да е активност се е изпарило. Независимо от всичко денят е успешен при вас. Трудно ще ви се отдадат финансови дела, а може да бъдете и измамени от страна на партньори. Не се доверявайте лесно.

РАК
Днес можете да реализирате вашите намерения в деловата дейност. Ще имате професионален успех, който може да е свързан с неочаквано предложение от страна на началниците. С почти същия успех можете да реализирате нови контакти или подписване на нови договори.

ЛЪВ
Щастлив е вторник за родените под Лъв. Сега делата ви придобиват добра финансова стабилност и имате допълнителни възможности за парични реализации. Много от вас ще получат различни предложения днес, някои от които доста съблазнителни, но не разчитайте много на тях.

ДЕВА
Във вторник сте продуктивни и с възможности за добра делова реализация. Не бива обаче да действате самостоятелно и всичко, което възнамерявате да сторите, нека бъде подплатено с участието на вашите съдружници. Днес избягвайте парични ангажименти. Ще получите хубави новини.

ВЕЗНИ
Днес Везните са непредсказуеми. Много от вас ще имат странни желания или ще действат несинхронизирано. Разсеяни сте и трябва да бъдете внимателни на работното си място и в контактите си. Днес ще получите новини, но не за всички вас те ще бъдат добри. Някои ще бъдат разочаровани.

СКОРПИОН
Изцяло владеете и своите, и чуждите възможности, но не диктаторски, а на базата на приятелски контакти и взаимна дейност. Вторник е много благоприятен, силният ви шанс днес ще се прояви в успешни контакти, от които можете да имате и финансова изгода. Ще получите предложение за пътуване.

СТРЕЛЕЦ
Не заемайте неизразителна позиция във вторник, защото имате добри шансове днес. Но най-малката преграда на пътя ви е в състояние да ви разколебае и спре. Не сте убедени и в собствените си сили, което е допълнителна причина да се откажете лесно. Сега имате добра възможност за контакти. Трудности ще имат онези, които са заети в сферата на стрителството.

КОЗИРОГ
Козирозите са хора с много качества и днес мнозина могат да демонстрират това богатство. Денят обаче ще ви създаде проблеми в службата, възможен е спор с началството, но той е излишен и е по-добре да го избегнете. Бизнесмените ще имат нов шанс за реализиране. Не го пропускайте, за да не съжалявате в бъдеще и да не обвинявате други за провала си!

ВОДОЛЕЙ
За мнозина от вас се очертава доста труден ден. Приемайте по-спокойно нещата около вас и упреците, които често са незаслужени. Не е приятно, но сега и да се борите за правотата си, никой няма да слуша вашите доказателства. Успешен е денят ви за работа с администрации. Ще получите известие от съдебна инстанция за някакви документи, които очаквате отдавна.

РИБИ
Действията ви днес са доста несигурни и колебливи. Имате добри шансове и е неуместно да пропуснете положителните си възможности. Те ще се изявят категорично при контактите ви, и то по повод пари и придобивки. Не бъдете подозрителни, спокойно можете да повярвате на околните в тяхната искреност. Колегите ви говорят за вашия неотдавнашен успех.

 

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2020
П В С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ