Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

ГЕРБ кадърът на Благоевград Калин Каменов стана зам.-министър на спорта

Благоевградският кадър на ГЕРБ Калин Каменов е новият зам.-министър на спорта в кабинета „Близнашки”. Другият зам.-министър Йордан Йовчев запазва поста си. Калин Каменов е бивш шеф на Държавната агенция за закрила на детето, той беше освободен през юли 2013 г. от експремиера Пламен Орешарски.

Вандали безчинстваха през нощта в с. Говедарци, контейнерите обърнати, търговските сергии прекатурени, кметът Бойчо Шуманов в шок

Вандали вилняха в самоковското село Говедарци. В резултат на погрома, извършен в нощта на 11 срещу 12 август, са нанесени големи щети на общинското имущество. Строшени са контейнери, бутнати са сергии, площадът е осеян с боклука от обърнатите кошчета. Когато на сутринта кметът на селото Бойчо Шуманов видял поразиите, изпаднал в потрес.

Внезапно почина тъщата на зам.-кмета на Кюстендил Виктор Янев – радиожурналистката Ваня Мицова

Внезапно почина Ваня Мицова – тъщата на заместник-кмета по хуманитарните дейности на община Кюстендил Виктор Янев и майка на съпругата му д-р Надежда Янева -председател на ТЕЛК. Кюстендилката е едно от емблематичните имена в кюстендилската радиожурналистика.

Окръжните магистрати потвърдиха: Боян Петров-Боци остава в ареста

Тричленен състав на Окръжен съд-Благоевград с председател съдия Атанас Маскръчки определи най-тежката мярка „задържане под стража” на криминално проявения благоевградчанин Боян Петров-Боци. На практика окръжните магистрати потвърдиха решението на председателя на Районен съд – Благоевград Екатерина Николова, която преди седмица наложи същата мярка на Боци.

Обвиненият в опит за изнасилване на непълнолетната си братовчедка Салим от Склаве излезе от ареста и отпраши на почивка в Гърция

22-годишният Салим, обвинен в опит за изнасилване на 13-годишната си братовчедка Айше Мартинова от Склаве, излезе от ареста и веднага замина на почивка в Гърция.

Скандалът тресе санданското село. Онзи ден Салим бе заключен в РПУ-Сандански след жалба на родителите на Айше, които поискаха от полицията да разследва случая, защото те се опасяват, че дъщеря им е била държана под ключ от братовчед си с цел сексуално посегателство.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене