Потресаваща новина! 17 заразени с Covid-19 в „Пиринпласт“ Гоце Делчев, 50 годишна работничка е починала

50 годишна жена  от Гоце Делчев с инициали М.Т  която е работила в предприятието за производство  на пластмасови изделия „Пиринпласт“  е починала от Ковид -19  миналата седмица .

Жената е била и с други заболявания . Тя е забавила с дни консултация с лекар  по отношение на състоянието си и чак когато е започнала да се задушава е потърсила помощ от лекарите в гоцеделчевската болница , коментират запознати .

След положителния тест на М.Т , в предприятието са направени тестове  и на  хората които са работили с нея след което се установило че положителните са 17.

В момента някой от тях са под карантина а други с по сериозни проблеми са приети за лечение в  болницата „Иван Скендеров“ .

Със всеки изминал ден заразените с коварния Ковид- 19 в Гоце Делчев и региона се увеличават . В болницата почти целият капацитет определен за лечение на заразени болни е почти  запълнен. Медиците  са на границата на  силите си а хората продължават да  не спазват мерките и да неглижират  проблемите със страшната зараза без да  пазят себе си и околните . От болничния  и общинския  щаб против пандемията  апелират за повече отговорност, спазване на  предпазните мерки на закрито  и избягване присъствие на масови  мероприятия като  сватби, банкети и други, където опасността   от зараза с Ковид 19 е много голяма .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене