Добро знамение! Всевишният развя добрината си над Ковачевица!

Фотографката Яна Владимирова от София е автор на тази снимка. Тя твърди, че не нито фейк нито е пипана от някаква програма. Публикувана е в социалната мрежа Туитър. 

Снимката е показателна и ако се вярва на нейната автентичността и това според нас от Топ Преса е положителен знак. Ние уверено вярваме че ангелът или кръстът направен от облаци, сътворен от Божествената ръка ни показва едно – има надежда. Бог е над всички! Църквата – божият дом – това е спасението!

И нито генерали, нито политици разполагат с нашата съдба,силата е във Всевишния- Молете се, българи! Молете се християни! Мюсйлмани, молете се! Защото вяратата е бъдещето и спасението ни. Вярвайте че Бог ще помогне лошото да ни подмине и това ще се случи.

Църквата в Ковачевица, новисе името на „Свети Никола“, Свети Николай Мирликийски Чудотворец или Свети Никола е източноримски духовникепископ на град Мира в областта Ликия. Приживе Николай Мирликийски е известен като противник на езичеството и арианството. След смъртта си е почитан като светец и покровител на децатаморяцитерибаритетърговците, банкерите, крадците, пивоварите, бъчварите, фармацевтите …. нищо случайно в животът нали? 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене