Кметът на Дупница подписа договора по „Зелена градска среда“ за 5 млн. лв.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На официална пресконференция днес в Община Дупница бе сключен договорът между кмета инж. Методи Чимев и изпълнителите от ДЗЗД „Съвременна Дупница 2014“ – Пловдив, които бяха представени от Любомир Галчев за „Зелена градска среда“ на стойност 5 млн. лева.
„Благодаря за доверието, което ни гласуваха от Община Дупница. Ще изпълним поетия ангажимент качествено и в срок, след който се надявам всички и кметско ръководство и граждани да останат доволни. Досега сме изпълнили няколко големи проекта от тази област, така че имаме нужния опит, за да реализираме проекта и в Дупница“, заяви Галчев.
„До ден-два ще бъде сключен и анексът за удължаване на договора за изпълнение с още 6 месеца. Иначе няма анекс, няма договор. Както казах, това е проектът на мандата и след година два от най-населените квартала ще бъдат напълно обновени и красиви“, каза Чимев, който прикани и жителите на града за търпение и разбиране, тъй като градът ще се превърне в строителна площадка.
Ландшафтният архитект Григор Перчиклийски пък презентира част от ремонтните дейности и изгледа на някои квартали пред пълната зала. Веднага след това бе направена и първа копка в района на един от най-окаяните квартали – жк „Развесена върба“, където ще бъдат направени сериозни подобрения.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене