Вдовицата на Шарлопов продаде палат за 1 млн. лева във Владая

Вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов – Бояна, е продала тузарската им къща във Владая. Имението в полите на Витоша е на два етажа, има няколко разкошни спални, огромен дувар и разкошна гледка към Витоша. За баровския имот, мастит бизнесмен броил на ефектната дама повече от половин милион евро.

Г-жа  Шарлопова се разделила с великолепния имот, за да се отърве от спомените с половинката си, които й докарвали постоянна тъга и депресия.

Вдовицата обявила къщата за продан още преди година, но заради пандемията, почти никой не идвал на оглед. Наскоро обаче, мастит бизнесмен харесал къщата и веднага броил огромната сума, разказва Галерия.

Сега Бояна Шарлопова живее с децата си в жилище в елитен столичен квартал, а лятото семейството прекарвало в къщата си в затворения комплекс „Созополис“, който е собственост на една от семейните фирми и е сред най-спокойните и поддържани комплекси по Южното Черноморие. В района дебнела денонощна охрана, така че обитателите си позволявали дори да не заключват колите си.

Естествено, в комплекса живеели само баровци, защото таксата е около 3 хиляди лева годишно, и съседите настоявали пред Шарлопова да смъкне цените на непродадените жилища, за да намери по-бързо купувачи и така да се разпределят разходите на повече семейства.

От сайта на комплекса се вижда, че в момента се продават 15 апартамента, основно двустайни и тристайни, напълно обзаведени, а цената е 1450 евро на квадратен метър с ДДС. Някои от тях могат да се отдават и под наем през лятото, тъй като има интерес, но това не среща особено одобрение от постоянните жители, които не желаят да съжителстват със случайни хора.

Бизнесменът Христо Шарлопов издъхна в съня си на 5 февруари 2018-а. Твърди се, че предприемачът е оставил богатство от близо половин милиард, като за наследството му разделят съпругата му Бояна и петте му деца – Ева, Бояна, Стефани и близнаците Георги и Илия.

pirinsko.com

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене